Lazović: "Nažalost, ne zavisi sve od nas"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 30.04.2015.
10:14
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Krilni napadač Crvene zvezde koji je sa dva gola u sredu doneo nova tri boda braniocu titule priznao rekao je da ekipa ne odustaje od borbe za titulu ali da objektivno nije u poziciji da pitanje odbrane trofeja zavisi od nje.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije savladao je u sredu Donji Srem rezultatom 3:1 u meču 25. kola Jelen Superlige. Crveno-beli su se pokrenuli tek u drugom delu utakmice a pobedu je obezbedio Darko Lazović sa dva sjajna pogotka.

"Teška utakmica posle derbija. Posebno psihički. Prvo poluvreme nismo odigrali na visokom nivou. Imali smo par prilika koje nismo iskoristili. U nastavku, sve je to izgledalo mnogo blolje - postigli smo tri gola i zasluženo pobedili" objašnjava Lazović.

Momak koji će na kraju tekuće sezone napustiti klub još jednom je izrastao u junaka Zvezdine pobede ali kao i mnogo puta do sada nije želeo da stavlja individualni učinak u prvi plan.

"Ne bih isticao svoju igru u prvi plan, ali bih se zahvalio navijačima što su mi još jednom ukazali poverenje i pružili podršku" dodao je Čačanin.

Ekipu Nenada Lalatovića do kraja sezone očekuje još pet utakmica a svih pet će odigrati u Beogradu. Kada je borba za titulu u pitanju tu Zvezda malo toga drži u sopstvenim rukama čega je svestan i Darko Lazović.

"Ostaje nam još pet kola do kraja prvenstva. Nažalost, ne zavisi sve od nas. Moramo da osvojimo maksimalan broj bodova, i osluškujemo rezultate najvećeg rivala" zaključio je brzonogi krilni fudbaler.

Nakon 25. kola Crvena zvezda zauzima drugu poziciju na tabeli sa 55 osvojenih bodova, pet manje u odnosu na Partizan koji je u sredu "tukao" Jagodinu sa 1:0. U narednom kolu Zvezda na domaćem terenu dočekuje Rad, dok će Partizan u goste novosadskoj Vojvodini.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke