Lazović kroz B ligu krči put ka prvom timu Partizana

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 29.03.2017.
09:44
Izvor: Sportske.net

Bivši golman Javor Matisa Đorđe Lazović upisao je prvi nastup u Ligi B timova kroz koju će pokušati da se izbori za status prvotimca.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Kada se prethodne zime priključio pripremama Partizana na Kipru mnogi su očekivali da će Đorđe Lazović pojačati konkurenciju u prvom timu, ali za bivšeg golmana Javor Matisa tek sledi dokazivanje.

Lazović je u utorak dobio priliku da obuče crno-beli dres i upiše prvi nastup u Ligi B timova koja je, kao i za sve ostale igrače, poligon za dokazivanje treneru Marku Nikoliću.

"Ogromna šansa da se iskaźu kvalitet i prave vrednosti, naravno i da se igrači nametnu kao ozbiljna konkurencija. Ja to svojim zalaganjem, trudom i radom želim svom snagom" rekao je Lazović.

Partizan je u utorak na SC "Teleoptik" ugostio Zemun i slavio rezultatom 4:0 što znači da su golmani Marko Jovičić i Đorđe Lazović dobro odradili posao.

"Poštujem konkurenciju, ona mi uvek dobro dođe i podsticajno deluje na mene, čini me još jačim. Sa Markom se družim  puno, pre svega je vrhunski momak, a i odličan golman" dodaje Lazović.

Među željama jednog od Partizanovih golmana dominira ona vezana za dobro zdravlje koje je preduslov za dalje dokazivanje Marku Nikoliću.

"Źelim pre svega da budem zdrav, i da u kontinuitetu radim punom parom. Naravno da želim da dobijem što više šansi kako bih iskazao sav svoj kvalitet i nametnuo se stručnom štabu" zaključio je Lazović.

Partizan u svojim redovima ima petoricu golmana, pa je više nego evidentno da će u slučaju odlaska Filipa Kljajića uslediti žestoka borba za mesto u startnoj postavi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Wednesday, 29.03.2017
09:49

Ne mora suncanica, moze i cverglan ili manic:-D

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Wednesday, 29.03.2017
09:47

Decko nije ni za drugog golmana, ipak pricamo o Partizanu, dosta nam je Zivkovica, Saranova, Kljajica i ostalih suncica, crvenperki i deverika, vreme je da medju stative stane neki novi Boca ili Dovla, neki novi ivica ku*calj...

avatar
BRAT IGI
Wednesday, 29.03.2017
15:18

ili neki novi bonja ipak je on oborio rekord!

avatar
BRAT IGI
Wednesday, 29.03.2017
17:36

brate prolece je pocela je sezona suzavih ociju itd haha

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Wednesday, 29.03.2017
15:56

Bonja je Boca, samo me je malo smorilo da ga zovem Bonja Hahaha