Lazić objasnio zašto je 'zakazao' u Pazaru

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 07.04.2015.
22:10
Izvor: Sportske.net

Defanzivac Crvene zvezde Darko Lazić pokušao je da objasni razloge svog lošeg izdanja u Novom Pazaru a pritom je istakao kako samo u Srbiji "igračima padaju glave" posle jedne loše utakmice.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Branilac titule doživeo je poraz u 21. kolu Jelen Superlige o kojem se još uvek govori, a kao glavni krivac za neuspeh u Novom Pazaru označen je defanzivac Darko Lazić.

"Desi se loš dan..." počinje priču mladi štoper.

Lazić je kod prvog gola loše odreagovao kada ga je napadač domaće ekipe Admir Kecap napao sa leđa, dok je drugi gol pao posle jedanaesterca koji je baš on skrivio.

"Pad koncentracije kod mene je došao kao posledica umora od puta i dva meča za mladu selekciju Srbije. Lično i ne podnosim najbolje putovanja, ali svaka dalja priča je suvišna. Izgubili smo..." pravda se Lazić.

Crveno-beli su povećali deficit u odnosu na "večitog rivala" a Darku Laziću nije prvi put da se posle njegove greške protivnik postiže gol(ove) za pobedu. U prošlosezonskom susretu sa Voždovcem Lazić se okliznuo posle čega je Adam Marušić doneo pobedu "Zmajevima".

"Samo se u Srbiji skidaju glave igračima za jednu grešku, a zaboravlja se da u svetu postoji kritika. Poraz nam je došao u nevreme, a gledajući igru i brojne stvorene šanse nismo ga zaslužili. Međutim, fudbal je takav, negde daje, negde uzima" poručuje Darko Lazić.

Mladi štoper dodao je da u datom trenutku ima podršku stručnog štaba i čelnika kluba, kao i saigrača te valja očekivati da će već u narednom meču sa Borcem Lazić prevazići posledice dešavanja u Novom Pazaru.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke