Lazić: "Nadamo se četvrtoj u nizu"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 18.03.2015.
15:11
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Defanzivac Crvene zvezde Darko Lazić veruje da je ekipa ušla u dobar ritam nakon remija u Nišu i da bi u subotu trebalo da veže četvrtu uzastopnu pobedu u prolećnom delu sezone.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde nemaju obaveza u nacionalnom Kupu pošto su iz istog ispali još u osmini finala. Tekuću nedelju crveno-beli koriste kako bi se što bolje pripremili za duel sa Napretkom koji u subotu igraju u okviru 20. kola Jelen Superlige.

"Analiziramo Napredak, gledamo njihove utakmice. Znamo njihove slabosti i vrline. Ući ćemo u utakmicu maksimalno, kao u uvek do sada. Vezali smo tri pobede koje nam mnogo znače na samopouzdanju" objašnjava Darko Lazić.

Štoper Crvene zvezde postigao je prethodnog vikenda svoj takmičarski prvenac u crveno-belom dresu kojim je trasirao put ka pobedi na neugodnom gostovanju subotičkom Spartaku.

"Možda mi je malo žao što prvi gol nisam dao na Marakani, ali isto tako mi je drago što sam ga uopšte postigao, i verujem da ću postići još neki do kraja sezone, možda baš na našem stadionu" ističe Lazić.

Crveno-beli su u prva četiri kola prolećnog dela sezone ostvarili tri pobede i remi uz gol razliku 9:3 (+6) a ujedno su smanjili bodovni zaostatak za liderom na svega četiri boda.

"Važno je da smo dali dosta golova i da smo pobeđivali. Nadam se da ćemo u subotu vezati i četvrtu pobedu, i nadam se da će navijači ponovo prepoznati momenat i doći da nas podrže. Mislim da zaista imaju šta da vide" zaključio je Darko Lazić.

Utakmica 20. kola Jelen Superlige između Crvene zvezde i kruševačkog Napretka zakazana je za subotu, 21. mart, sa početkom od 18 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke