Lazić: "Kvalitetniji smo od Vojvodine"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 19.08.2014.
15:44
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Defanzivac Crvene zvezde Darko Lazić tvrdi da je šampionat otvoren na pravi način i da je sada red da se na gostovanju Vojvodini dokaže da beogradski crveno-beli imaju kvalitetniji tim od Novosađana.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde otvorili su novu sezonu sa dve pobede na domaćem terenu a šest osvojenih bodova bez primljenog gola svedoče da odbrana radi dobar posao.

"Pobedili smo dva puta, a pored toga smo i igrali dobro. Sve što radimo na treninzima primenjujemo i na utakmicama. Zadovoljan sam što nismo primili gol u prve dve utakmice. Iako mislim da defanzivna linija dobro funkcioniše, odbrana počinje još od napada. To govori da svi u timu rade kako treba, i svi učestvujemo i u napadu, a posebno u odbrani" ističe štoper Darko Lazić.

Mladi defanzivac vratio se sa pozajmice Spartaku i dobio priliku u prvom timu zahvaljujući zalaganju na treninzima, dobrim partijama u predsezoni ali i činjenici da pojačanja još uvek ne mogu da budu registrovana.

Zvezdinu odbranu i kompletan tim prava iskušenja tek očekuju jer će prvi duel van "Marakane" igrati u Novom Sadu, na neugodnom gostovanju zahuktaloj Vojvodini koja posle dva kola takođe ima dve pobede.

"Očekujem dobru utamicu. Siguran sam da će biti dosta naših navijača i ići ćemo na pobedu. Mislim da ćemo je i ostvariti. Imaju mlad tim kao i mi, ali mislim da smo kvalitetniji. To, naravno, moramo da pokažemo na terenu" poručio je Lazić.

Derbi meč trećeg kola Jelen Superlige između Vojvodine i Crvene zvezde igra se u subotu od 20 časova i 30 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke