"Lale" štedele municiju na premijeri

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 18.01.2015.
17:28
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Vojvodine ugostili su u nedelju srpskoligaša iz Čelareva u prvoj kontrolnoj utakmici koja je odigrana u sklopu priprema za prolećni deo sezone.

fkvojvodina.rs/DušanJocić
fkvojvodina.rs/DušanJocić

Povezane vesti

Fudbalski centar "Vujadin Boškov" u nedelju je bio poprište malog vojvođanskog derbija koji su fudbaleri Vojvodine i ČSK Čelareva odigrali u sklopu priprema za prolećni deo sezone.

Dve stotine okupljenih ljubitelja fudbala nisu imali priliku da vide golove na premijernom susretu koji je superligaš iz Novog Sada odigrao na startu 2015. godine.

Gosti su se bolje snašli na početku ali u prvih 20 minuta nisu uspeli da ozbiljnije priprete opreznom Žakuli nakon čega je usledio predio dominacije izabranika Zorana Marića.

Stvorili su domaći nekoliko šansi do odlaska na odmor a one najbolje propustili su Luković, Makarić, Milko i Slobodan Novaković.

U drugom delu meča rezervisti iz omladinske škole Vojvodine vodili su glavnu reč na terenu a treba dodati i to da je danas u crveno-belom dresu debitovao Etiopljanin Fuad Ibrahim koji je bio prilično neubedljiv.

Najzreliju priliku za postizanje gola u drugom delu susreta propustio je Darko Puškarić nakon kontranapada koji je završen "bockom" posle koje je lopta završila pored leve stative pritivničkog gola.

Narednu proveru u sklopu priprema za prolećni deo sezone Novosađani će imati u sredu kada će odmeriti snage sa prvoligašem iz Bačke Palanke.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke