'Lale' poručuju: "Izgubili smo bitku ali ne i rat!"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 06.11.2014.
18:33
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Četiri dana nakon poraza Vojvodine u derbiju jesenjeg dela sezone iz Novog Sada poručuju da sa nestrpljenjem iščekuju revanš i da su neuspeh u Humskoj doživeli kao izgubljenu bitku ali ne i rat.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine pretrpeli su u nedelju tek drugi poraz u tekućem šampionatu a duel u Humskoj bio je apsolutni derbi jesenjeg dela sezone.

Partizan je do pobede došao zahvaljujući pogotku koji je postigao Petar Škuletić, a četiri dana nakon neuspeha član stručnog štaba FK Vojvodina Boris Nađ objasnio je kako je ekipa pripremana za meč.

"Škuletić često ima problema u prvom kontaktu sa loptom, a ako pogledate snimak gola, primetićete da je baš kod prvog kontakta napadača Partizana sa loptom, Vanja krenuo korak napred, da eventualno to iskoristi. Međutim, taj prvi kontakt ovaj put je bio dobar, što je značilo da Škuletić može iz relativno dobre pozicije da ugrozi naš gol" opisao je Nađ situaciju kod primljenog gola.

Različita mišljenja o tome da li je bilo ofsajda u situaciji kod gola i dalje su aktuelna ali Boris Nađ ne želi da govori na tu temu. Njegova poruka je da Novosađani čekaju revanš i da poraz u Humskoj doživljavaju kao izgubljenu bitku rata koji i dalje traje.

"Ne bih da zalazim u neke teme koje nisu u opisu mog radnog mesta. Ono što mogu da kažem jeste, da čekamo revanš i da nismo klonuli zbog poraza – izgubili smo bitku ali ne i rat" zaključak je jednog od članova Marićevog stručnog štaba.

Narednu utakmicu u šampionatu i priliku da iskoriste eventualni kiks fudbalera Partizana ili Crvene zvezde ekipa Vojvodine imaće u subotu kada na "Karađorđu" dočekuju Donji Srem.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ale fcv
Friday, 07.11.2014
02:05
avatar
3x3
Thursday, 06.11.2014
20:07

Ne znam koga zavaravaju kada se zna da ce da budu 3. mesto. A, ko ce kup da osvoji je sasvim nebitna stvar.