"Lale" najavljuju revanš Čukaričkom

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 02.12.2014.
17:33
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Trener fudbalera Vojvodine Zoran Marić i najbolji strelac Lazar Veselinović najavili su da će novosadski superligaš pokušati da se u 1/4 finalu Kupa revanšira Čukaričkom za poraz u prvenstvenom duelu igranom za vikend.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Utakmice 1/4 finala Kupa Srbije igraju se u sredu a branilac trofeja biće na velikom iskušenju jer gostuje ekipi Čukaričkog.

Duel trećeplasirane i četvrtoplasirane ekipe u domaćem šampionatu imali smo prilike da gledamo za vikend, kada je Čukarički slavio rezultatom 1:2 na gostovanju u Novom Sadu.

Uoči sutrašnjeg duela na Banovom Brdu, trener Vojvodine Zoran Marić ističe da njegova ekipa želi revanš za poraz u prvenstvu.

"Kup utakmice su specifične, u mnogome drugačije od prvenstvene, gde u jednoj utakmici rešavate da li prolazite dalje. U ovom slučaju to je protiv ekipe Čukaričkog, koja je dobra, organizovana i ima znanje" kazao je Marić i dodao,

"Iako ova dva takmičenja nemaju veze jedno sa drugim, na neki način očekujem revanš za poraz u Novom Sadu. Sa tom idejom idemo tamo. Mislim da su nam šanse 50-50. U zavisnoti od mnogobrojnih faktora u toku same utakmice, verovatno će taj procenat da se naginje na jednu ili drugu stranu nešto više" istakao je trener Vojvodine.

Sa strategom superligaša iz Novog Sada složio se i najbolji strelac ekipe Lazar Veselinović.

"Očekuje nas teška utakmica u sredu, svi u ekipi smo svesni toga. Kao što je šef rekao, nije isto takmičenje, nema popravnog, ali idemo sa željom da im se revanširamo. Znamo njihove kvalitete, igrali smo pre 2-3 dana, i daćemo svoj maksimum da iz ove utakmice izađemo kao pobednici" rekao je Veselinović.

Trener Vojvodine Zoran Marić u sredu neće moći da računa na povređenog Envera Alivodića koji je propustio i subotnju utakmicu.

Duel na stadionu Čukaričkog na Banovom Brdu zakazan je za sredu od 13 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Tuesday, 02.12.2014
19:20

Ruku na srce, i Cukaricki je bio ostecen protiv Vojvodine za onaj nepostojeci ofsajd Srnica pri rezultatu 1:1, Vojvodina nema na sta da se zali...