'Lale' na pregledima, Ivanović proziva u utorak

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 09.01.2017.
22:18
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Fudbaleri Vojvodine obavili su lekarske preglede uoči sutrašnjeg okupljanja pred početak priprema za prolećni deo sezone.

Screenshot/YouTube
Screenshot/YouTube

Povezane vesti

Gotovo mesec dana nakon poslednjeg treninga fudbaleri Vojvodine ponovo su se okupili na jednom mestu, ovoga puta uoči početka priprema za prolećni deo sezone.

Fudbaleri novosadskog superligaša obavili su u ponedeljak lekarske preglede, kao obavezan deo medicinskog testiranja pred početak priprema.

Na pregledima se nisu pojavili Marko Kordić i Nikola Trujić koji će se saigračima priključiti kasnije tokom nedelje, a trener Dragan Ivanović zakazao je prozivku za utorak.

Novi šef stručnog štaba okupiće igrače u utorak od 10 časova u fudbalskom centru "Vujadin Boškov" u Veterniju, a neposredno pre prozivke igračima će biti predstavljan novi trener.

Stručni štab novosadske Vojvodine na proleće će pored Dragana Ivanovića činiti još Vladimir Buač, Vlado Karakaš, Zdravko Perić i novi-stari trener golmana Saša Todić.

Prema planu Dragana Ivanovića, prvotimci Vojvodine će čitave nedelje trenirati po dva puta dnevno, a u narednim danima u planu je i odigravanje prve prijateljske utakmice.

Tačan termin ovog meča, kao i ime protivnika, biće poznati uskoro.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke