'Lale' imaju jasan cilj, samo pobede do zimske pauze

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 11.11.2016.
17:42
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Golman fudbalskog kluba Vojvodina Nikola Perić izjavio je da će ekipa pokušati da ostvari svih šest pobeda u prvenstvu pre odlaska na zimsku pauzu.

fkrad.rs/DarkoĐorđević
fkrad.rs/DarkoĐorđević

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine koji nemaju reprezentativne obaveze pripremaju se za nastavak prvenstva i ono što će uslediti pred odlazak na zimsku pauzu u domaćem šampionatu.

Novosadski superligaš zauzima treće mesto na tabeli sa istim brojem bodova kao drugoplasirani Partizan i šest manje u odnosu na vodeću Crvenu zvezdu.

"Iskreno, mislim da smo do sada pružili i više od onoga što se očekivalo od nas pre početka sezone. U prvenstvu smo do sada ostvarili 10 pobeda i imamo dva remija i samo tri poraza, a pri tome nam ide na ruku i raspored do kraja polusezone" kaže golman Nikola Perić.

Ekipa Nenada Lalatovića do odlaska na zimsku pauzu u šampionatu treba da odigra još šest utakmica od čega četiri na domaćem terenu.

"Pošto ćemo u preostalih šest kola čak četiri puta biti domaćini, voleli bismo i nadamo se da možemo da pobedimo sve do kraja jeseni" ističe Perić.

Za razliku od prošle sezone, kada je ekipa imala nizove i dobrih i loših rezultata, ove sezone tim igra u mnogo konstantnijoj formi.

"Ekipa je relativno dugo zajedno i sada su se samo sklopile neke kockice. Čak i kada nam se desio neki poraz, nismo dozvolili da nas to obeshrabri, već smo nastavili da igramo isto kao i pre i pobedom se opet vraćali u pravi ritam. Trenutno smo treći, ali verujem da do kraja polusezone možemo da završimo kao drugi i približimo se Zvezdi na tabeli" zaključio je Perić.

U sklopu priprema za finiš jesenjeg dela sezone fudbaleri Vojvodine će u subotu ugostiti subotički Spartak u fudbalskom centru Vujadin Boškov u Veterniku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke