'Lale' ciljaju pobedu bez Lalatovića

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 11.12.2015.
17:41
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Prvi pomoćnik Nenada Lalatovića Dragan Šarac izjavio je da će fudbaleri Vojvodine pokušati da nastave pobedonosni niz bez obzira na to što šef struke neće voditi ekipu u utakmici sa Jagodinom.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine ugostiće Jagodinu u okviru pretposlednjeg kola jesenjeg dela sezone u domaćem šampionatu. Novosađani će biti oslabljeni zbog činjenice da na klupi neće moći da sedi prvi trener ekipe Nenad Lalatović koji je suspendovan od strane Disciplinske komisije FS Srbije.

Zbog toga se na današnjoj konferenciji za medije pred duel sa Jagodinom novinarima obratio pomoćnik šefa struke Dragan Šarac.

"Očekuje nas jako teška utakmica. Jagodina je u sredu igrala meč zaostalog kola, ali su na tom susretu odmorili sedam-osam standardnih prvotimaca. Trojica nisu igrala zbog kartona, dok su ostale želeli da sačuvaju" kazao je Šarac.

Jagodina je u sredu poražena od Novog Pazara u zaostalom susretu 19. kola. Superligaš iz grada na Belici u tekućoj sezoni igra ispod očekivanja što neće uticati na opuštanje u redovima Vojvodine.

"Bore se za goli život u Superligi i sigurno će doći motivisani, što će svakako biti motivacija i za nas. Vojvodina je veliki klub i pokušaćemo da pobedimo, jer za nas druga opcija ne postoji. Kvalitetna igra je način kako se dolazi do nova tri boda" istakao je Šarac.

Stručni štab fudbalskog kluba Vojvodina za utakmicu sa Jagodinom neće moći da računa na suspendovane Maksimovića, Sekulića i Stanisavljevića, kao ni na povređene Paločevića i Mrdakovića.

"Videćemo ko će ih zameniti, a o tome će odlučiti šef stručnog štaba neposredno pred utakmicu. U svakom slučaju, ne sumnjam da će svi oni koji dobiju šansu dati sve od sebe da ostvarimo pobedu" zaključio je Šarac.

Utakmica između Vojvodine i Jagodine igraće se u subotu na stadionu "Karađorđe", sa početkom u 15 časova. Ulaz na ovaj meč biće besplatan, s tim da će svi gledaoci biti u obavezi da preuzmu ulaznice, koje će se besplatno deliti na blagajni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke