Lalatoviću žao Jovičića, ali brani Drinčića od osuda

Autor: Beta Beta
nedelja 06.08.2017.
23:09
Izvor: Beta

I dok navijači Crvene zvezde sumnjaju da je bilo namere prilikom starta iskusnog fudbalera Čukaričkog, trener Lalatović ima drugačije mišljenje.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Trener Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je danas da mu je žao što se na utakmici protiv njegovog tima povredio fudbaler Crvene zvezde Branko Jovičić.

Jovičiću
je prilikom starta Drinčića polomljena metatarzalna kost i sledi mu pet nedelja pauze.

"To je veliki hendikep za Zvezdu, jer je on veoma bitan fudbaler. Siguran sam da Nikola Drinčić nije imao nameru da ga povredi, ali to je fudbal, takve stvari se dešavaju", rekao je Lalatović novinarima posle utakmice.

Lalatović je naveo da je tek posle utakmice čuo da je Jovičić teže povređen i da još nije razgovarao sa Drinčićem o tome.

Zvezda je pobedila Čukarički sa 3:0 na stadionu "Rajko Mitić" i ima maksimalnih devet bodova, dok klub sa Banovog brda ima tri.

"Zvezda je zasluženo pobedila. Mi smo, na neki način, sami sebe pobedili zbog načina na koji smo primili prvi i treći gol. Takve greške ne smemo da pravimo protiv ovakvog tima", kazao je Lalatović.

On je naveo da su Čukaričkom potrebna još dva igrača na krilnim pozicijama kako bi ekipa igrala onako kako on želi.

"Izgubili smo kvalitetnog krilnog igrača odlaskom Radonjića. On je pokazao kako je to kvalitetan igrač kada ima prostor. Otišao je (Aleksandar) Jeftić, (Igor Matić) Matke...

Potrebna su nam minimum dva krilna igrača da bismo bili pravi. Vezni igrači igraju po krilu kako bi popunili mesto u timu. Niko nije očekivao da će Radonjić otići. Imamo slabiji tim nego zimus za bar 30 odsto",
rekao je Lalatović.

Lalatović je takodje Zvezdi poželeo da eliminiše Krasnodar i plasira se u grupnu fazu Lige Evropa. 
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

26 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
rekma
Monday, 07.08.2017
10:51

Bivši igrač groblja i krasnodara pametnom dosta. Ima mnogo razloga da se svašta pomisli.

avatar
Salone
Monday, 07.08.2017
10:46

Grobari se raduju jer znaju kako se otimaju titule mali klub bio i ostao

avatar
SvetskiSampion
Monday, 07.08.2017
09:32

Lalate vezi dzukelu...

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Monday, 07.08.2017
09:16

Lalatovicu tebi svaka cast kao coveku i strucnjaku, ali onakvu bedu od coveka ne treba braniti jer celu utakmicu se ponasao nesportski, a da za to ni usmenu opomenu od Mazica nije dobio. Mazic i njegovi sledbenici nisu videli ni onaj nameran Drincicev lakat u lice Radonjicu. Sramota za srpski fudbal kakvu grubu i nesportsku igru je Mazic dozvolio igracima Cukarickog. Zivela Zvezda i majka Srbija.

avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Monday, 07.08.2017
08:01

Drincic je imao i posle ovog kojim je povredio Jovicica jos ostrih startova i grubost u igri.Pacenik jedan.Sad ce valjda protiv Krasnodara igrati na stoperima Savic i Babic a defanzivni vezisti biti Donald i Le Talek

avatar
wsaydxert
Monday, 07.08.2017
02:46

Kao navijac Partizana zelim decku brz oporavak, a Zvezdi da izbaci Krasnodar i bez bitnog, povredjenog igraca...

avatar
Markо Đorđević
Monday, 07.08.2017
00:26

Ma nije namerno, sta ti je. Start sa dve noge, djon, na metar od sudije koji ni zuti ne pokazuje. Krenulo je.

avatar
ddr16
Sunday, 06.08.2017
23:46

drincic verovatno nije namerno hteo da povredi jovicica ali su svi iz cuke celu utakmicu igrali grubo,ok je da se igra muski.ali bilo je nekih startova prilicno ostrih...

avatar
SvetskiSampion
Monday, 07.08.2017
09:33

Oni je start za zuti minimum. Otvorwnobsa obe noge ? Sa onim intenzitetom..

avatar
ddr16
Monday, 07.08.2017
18:17

jeste,ne kazem da nije,samo ne verujem da je bas isao da povredi coveka,sa tom namerom. ali za zuti jeste svakako,a mogao je i crveni da dobije do kraja jer je par puta pravio slicne prekrsaje,plus udaranje radonjica bez lopte pred sam kraj...

avatar
straxonitis
Sunday, 06.08.2017
23:43

Koliko god da je rivalitet prisutan mislim da se ovo ne smeje namerno desiti .nBrz oporavak.

avatar
ruud gullit
Sunday, 06.08.2017
23:22

Ono je bio krvnicki start, direktno na nogu, sa namerom da se igrac udari. To mu nije bilo dovoljno pa je posle udario i Radonjica bez lopte i bio previse ostar i opasan u duelima. Nista to Lalatovic nije primetio. Velika je sramota onakvo ponasanje. Treba ga kazniti. Da sam trener ili neko u Cukarickom disciplinski postupak, novcana kazna i raskid ugovora na stetu igraca.

avatar
Yeti Sumadinac
Monday, 07.08.2017
00:54

Jos odvDuska Tosica,I Nikole mijailovica nema,bekova koji ce da Astite svoje saigrace od pregrube igre. Da je Mijailovic igrao ovu utakmicu Drincicu bi kolena ili zglobovi visili preko precke. Treba da je sramota Zuleta i Andjelka.

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Monday, 07.08.2017
07:16

A Sikimića ste branili nakon što je skoro ubio golmana Novog Pazara.. Baš zanimljivo, a sada ste za linč Drinčića..

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 06.08.2017
23:10

Celu utakmicu zvizde drincicu.. mada razumem i ja bi mu zvizdao da je busio mog golmana

avatar
Dejan Jankovic_fb
Sunday, 06.08.2017
23:21

Da l ti covece stvarno mislis da mu se zvizdalo zbog dva budjava gola ,e nije zvidalo mu se zato sto je celu utakmicu igrao sa namerom da povredi nekog i uspeo je svaka mu cast verovatno ste ponosni na svog mesara kao sto ste bili ponosni kada je Nadj u derbiju unistio Basti karijeru i odvojio ga godinu dana od fudbala

avatar
Monday, 07.08.2017
08:48

Budjava??covek skino paucevinu i uhvatio soma😂😂😂

avatar
Dario Bubic
Monday, 07.08.2017
07:25

koji jos bar sto sam pratio utakmice bio je produzeni pokret ramenom i udarac radonjica u glavu a komotno je moga da prodje bez toga a i bilo je bez lopte i mislim da je jos jedan nepotreban start bez lopte ima na sredini. znaci bez lopte bez ikakve potrebe imao je namjeru da udari protivnika. sjeti se samo kad je eduardo da silva imao prelom noge od nog kasapina iz hala ako se ne varam koliku je ovaj dobio suspenziju. znas koliku ce drincic dobiti ni utakmice. dzaba i dozivotna ako ti nekom polomis nogu nije to vise isti onaj igrac prije loma

avatar
Čerek Republika Srps
Monday, 07.08.2017
06:45

Petar Petar,mozda (verovatno) nije imao nameru da ga povredi ali jeste da ga udari (ne da samo izbije ili oduzme loptu). Ako si ikad igrao fudbal malo ozbiljnije,znaces o cemu pricam.

avatar
Petar Petar
Monday, 07.08.2017
00:00

Daj, ne lupajte. Da li stvarno mislite da ijedan igrac ima nameru da povredi nekog drugog? To je fudbal, desavaju se takve stvari. Koji je jos to start bio od strane Drincica? I sam Jovicic je poprilicno ostar igrac, namestilo se tako.