Lalatoviću tri meča suspenzije, postupak protiv Terzića!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 18.09.2014.
15:25
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je trenera FK Crvena zvezda Nenada Lalatovića sa 200.000 dinara i tri utakmice zabrane vršenja trenerske dužnosti zbog ispada u Kruševcu, dok je protiv v.d. generalnog sekretara kluba pokrenut discipl

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Treneru FK Crvena zvezda Nenadu Lalatoviću danas je izrečena kazna od strane Disciplinske komisije FSS koja je u Beogradu zasedala i razmatrala nepravilnosti sa mečeva 5. kola JSL.

"Zbog nesportskog ponašanja i isključenja u meču protiv FK Napredak u Kreuševcu, trener FK Crvena zvezda Nenad Lalatović kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 200.000 dinara i tri utakmice zabrane vršenja funkcije trenera, u prvenstvenom i kup takmičenju, i to uslovno na jednu godinu" stoji u saopštenju na zvaničnom sajtu FSS.

Podsećamo da je Nenad Lalatović isključen u nadoknadi vremena duela Napredak - Crvena zvezda zbog nedoličnog ponašanja a sve nakon odluke Dejana Santrača da ne dosudi jedanaesterac za gostujući tim.

Strate crveno-belih ušao je u vrebalnu raspravu sa navijačima, vređao arbitre, a kao rezultat usledila je već pomenuta kazna Disciplinske komisije.

Protiv prvog operativca FK Crvena zvezda Zvezdana Terzića pokrenut je disciplinski postupak zbog neovlašćenog ulaska u sudijsku svlačionicu.

Uz to, zatražene su pisane izjave od FK Napredak i FK Crvena zvezda zbog unošenja pirotehnike na stadion, a od FK Crvena zvezda i dodatna izjava zbog sukoba njenih navijača sa pripadnicima žandarmerije.

Novčane kazne izrečene su i FK Radnički 1923 (20.000 dinara) zbog pet opomena u meču protiv FK Voždovac i FK Čukarički (22.000, drugi put), takođe zbog pet opomena u meču protiv FK Partizan. Zatražena je i izjava od FK Partizan zbog unošenja pirotehnike na stadion.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke