Lalatoviću se nije ispunila želja...

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 27.11.2014.
15:49
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Trener Crvene zvezde potvrdio medijske spekulacije da je nameravao da tokom zime angažuje jedno iskusno pojačanje u napadu, ali...

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Pogađate, u pitanju je Milivoje Novaković, iskusni slovenački internacionalac, koji je, po lalatovićevom mišljenju, trebalo da bude pravo rešenje za Zvezdinu neefikasnost u navali.

Ali, Novaković je odlučio da karijeru ipak ne nastavi u Zvezdi.

Posle svega, trener Crvene zvezde ne krije da je Slovenac bio njegova želja, ali posle svedga, moraće da se okrene nekim drugim rešenjima.

''Zaista sam hteo Novakovića, to je pravi napadač kakav je potreban ovoj ekipi Crvene zvezde. Ali, biće vremena da se priča na temu sledećih poteza pošto sam posvećen jedinom cilju da pobedimo preostala dva meča'', istakao je Lalatović.

Podsetimo, Zvezda u subotu dočekuje OFK Beograd, sa ciljem da prekine seriju od dve utakmice bez pobede u Superligi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 27.11.2014
16:52

Lalo, ali ozbiljno, zar si stvarno mislio da ce Novakovic doci u zvezdu??Dobro, neces mi odgovoriti, i bolje, da ti se ne smejmo ali stvarno, ja ne znam sta je vama, ti juris Novakovica, Prosinecki juri igrace Barse, halo ljudi jeste vi pali s marsa??

avatar
Milos023
Thursday, 27.11.2014
18:42

A sta je tebi?!

avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Thursday, 27.11.2014
19:13

Lik ima 35 godina i jos ih lozi da ce da igra u Bundesligi pa im se zahvalio. Zaista ne znam ko je tu lud, da li oni sto traze igraca u tim godinama ili on sto ih laze:-)