Lalatoviću ni ''Bog otac'' ne može da naredi koga da stavi u tim!

Autor: Darko Mitrović
subota 22.11.2014.
11:32
Izvor: Sportske.net, Blic

Posle izjave Predraga Đorđevića kako ne dobija priliku u Zvezdi, jer ''neko odozgo'' ne dozvoljava treneru Lalatoviću da ga stavi u tim, šef struke Crvene zvezde je oštro reagovao.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Iako je Predrag Đorđević istakao kako mu je sam Lalatović u razgovoru to priznao, trener Crvene zvezde je juče sve oštro demantovao, a Đorđeviću poručio da na zimu može da potraži novi klub.

A sve je počelo posle utakmice između Crvene zvezde i Udinezea, kada je Đorđević očekivao da će konačno i on dobiti priliku.

''Đorđeviću sam tada objasnio zašto treba da igra drugo poluvreme, a ne prvo, iako je predviđeno da počne meč. Međutim, razboleo se Pavićević, i hteo sam da mi prvo poluvreme igra zadnja linija koja bi istrčala u Kragujevcu. Međutim, on je odbio da igra drugo poluvreme'', uverava Lalatović.

On dalje navodi i da je Đorđevića dovela uprava, a ne on i kategorički navodi kako niko drugi ne može da mu sastavlja tim, kao što to izjavljuje Đorđević.

''Ja sam taj koji sastavlja tim i Bog otac to ne bi mogao da promeni. Zato su priče da ga je sklonio neko iz uprave smešne. Pa oni su ga i doveli. Ja sam mu rekao da za proleće ne računam na njega kako bi mogao da nađe novi klub, a budite sigurni, dok je Nenad Lalatović u Crvenoj zvezdi, niko, nikakvi menadžeri ili neko drugi neće sastavljati tim'', jasan je trener Zvezde.






Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zoran Vukic
Saturday, 22.11.2014
13:01

kazi srpski da njega niko nije doveo od ovih clanova uprave nego stari clanovi sad oni nisu u klubu nema razlog da igra nema ko uzeti prcenat od njega