Lalatovićeva replika komšijama iz Humske!

Autor: Darko Mitrović
sreda 08.04.2015.
13:59
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Nenad Lalatović ne želi da ostane dužan komšijama, koji i dalje bacaju ''otrovne strelice'' ka Marakani.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Povod za današnju reakciju Nenada Lalatovića jesu pojedini komentari Milorada Vučelića, potpredsednika Partizana, a u vezi sa ''prijateljskim utakmicama'' koje igraju pojedini klubovi u Superligi.

Vučelić je takođe upitao i na koga se žalio Lalatović posle poraza Crvene zvezde u Novom Pazaru, a trener Zvezde je uzvratio da izjave potpredsednika Partizana ne želi da komentariše ''jer ne zna koliko se on razume u fudbal''.

Ipak, Lalatović je nešto opširniji bio u ''replici'' svom šuraku Stefanu Baboviću, koji je nedavno izjavio da Partizan igra ''sam protiv svih''.

''Svaku našu utakmicu su komentarisali na ovaj ili onaj način. Nismo ludi, svi znamo odakle dolaze te izjave, niko nije lud. Kažu da su sami protiv svih, a naše pobede su negativno komentarisali. Kada oni pobede, to je zasluženo, a kada mi pobedimo, uvek nam je neko pomogao'', konstatuje Lalatović.

Trener Zvezde nije mogao, a da još jednom ne primeti pojedine sporne detalje sa Partizanovih utakmica u prvih šest prolećnih kola.

''Ne priča se toliko o njihovom golu protiv Voždovca, penalu protiv Radničkog, igranju rukom Babovića kod gola protiv Jagodine'',
nabraja Lalatović, čiju najavu utakmice sa čačanskim Borcem možete da čitate OVDE.






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke