Lalatovićev odgovor 'Grobarima': "A meč sa Voždovcem?"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 15.03.2015.
18:19
Izvor: Sportske.net

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović nije propustio priliku da odgovori na prozivke koje su prethodnih dana stizale iz Humske a koje se tiču neregularnih golova koje je Zvezda postigla u pobedi nad Vojvodinom.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Nije previše vremena prošlo od početka prolećnog dela sezone a prepucavanja "večitih" uveliko su se rasplamsala i poprimaju sve veći intenzitet.

Nakon što je Sudijska komisija FSS potvrdila da su prva dva gola Crvene zvezde u duelu sa Vojvodinom postignuta iz ofsajda "Grobari" su istakli transparente kojima su direktno optužili predstavnike rivalskog kluba za "mešetarenje".

Trener Partizana Marko Nikolić govorio je na tu temu biranim rečima ali je jasno da u Humskoj sumnjaju na poštenje "večitog rivala".

Posle svega što se dogodilo svoj stav je izneo i trener Crvene zvezde Nenad Lalatović koji je u nedelju prisustvovato "večitom derbiju" koji su igrali omladinci. Strateg šampiona Srbije podsetio je Nikolića i "Grobare" na prvu utakmicu prolećnog dela sezone u Humskoj.

"Ja bih se nadovezao na utakmicu protiv Voždovca, koju je trebalo da izgube" počeo je izlaganje Lalatović.

"Pogledajte samo teći gol koji su dali Voždovcu, to je sramota. Izgubili bi utakmicu da im sudija nije pomogao... Jednostavno, ne bih to mnogo komentarisao, grešili su i u njihovim i u našim utakmicama. Trebalo je da izgube prvo kolo i, ako su realni, priznaće da im je poklonjen čist gol protiv Voždovca, jer je bio faul" poručio je Lalatović.

Partizan nakon 19 takmičarskih kola vodi na tabeli i ima 4 poena više u odnosu na "večitog rivala".

Što se tiče prepucavanja, jasno je da ćemo do kraja sezone slušati još mnogo toga jer nas po svoj prilici očekuje velika borba za titulu koja će se voditi i van terena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke