Lalatovića čeka drastična kazna!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 09.12.2015.
10:16
Izvor: Sportske.net

Predstavnici Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije zasedaće u četvrtak, a glavna tema biće prijava protiv Nenada Lalatovića i FK Vojvodina. Evo koje su moguće kazne za prestupnike.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Prethodnog vikenda u Humskoj je odigran jedan od dva derbija 20. kola Superlige Srbije koji je obeležio trijumf Vojvodine nad aktuelnim šampionom i prestup koji je načinio trener novosadskog kluba.

Uprkos kazni koja mu je izrečena trener Vojvodine Nenad Lalatović sedeo je na klupi crveno-belih i vodio ekipu u meču sa Partizanom. Zbog toga što se oglušio o odluke Disciplinske komisije FS Srbije Nenada Lalatovića čeka nova kazna.

"Svakako da ćemo imati u vidu da je Lalatović 'povratnik' u činjenju prekršaja, tako da u koliko procenimo da je kriv, sledi mu drastičnija vremenska kazna" naveo je za "Sport" Milan Mladenović, sekretar DK FS Srbije.

Ako imamo u vidu da je Disciplinska komisija prvobitno kaznila Nenada Lalatovića sa tri meseca zabrane obavljanja dužnosti, onda je jasno da mu u ovom slučaju sleduje uvećanje vremenske zabrane.

Sa druge strane, ukoliko na sutrašnjoj sednici članovi Disciplinske komisije procene da je u Humskoj došlo do kršenja pravilnika, a svi su izgledi da hoće, kazna čeka i superligaša iz Novog Sada.

"Što se tiče kluba, on može da bude kažnjen novčano, oduzimanjem bodova i vremenskom kaznom vršenja dužnosti nekog od klupskih funkcionera" pojasnio je Mladenović.

Predstavnici Disciplinske komisije FS Srbije zasedaće u četvrtak i očekuje se da eventualna kazna za Nenada Lalatovića i FK Vojvodina bude izrečena već sutra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
cholic
Wednesday, 09.12.2015
16:45

Klub trena kazniti oduzimanjem bodova i novcano a treneru zabrana cirka do kraja sezone. Ne smatram da ce nam ta tri boda pomoci u sustizanju zvezde, daleko od toga. Treba napraviti praksu da se ne bi ovakvo nesto ponavljalo.

avatar
Wednesday, 09.12.2015
15:58
avatar
Kladionicar BAN 40
Wednesday, 09.12.2015
11:45

Nista, najbolje da kaznite Vosu oduzimanjem jedno 15-ak bodova i te iste dodajte Partizanu. Ucinite ovo prvenstvo zanimljivim.

avatar
Vladimir Simovic
Thursday, 10.12.2015
20:54

Aman covece koji si opsednut Partizanom, ovde se radi o grubom krsenju zabrane saveza i to preko uslovne, pa da li bi onako nesto uradio protiv C. Zvezde?

avatar
Kladionicar BAN 40
Friday, 11.12.2015
02:03

Prvo nisam opsednut Partizanom samo hocu zanimljivo prvenstvo. Drugo mislim da Lalatovic nije trebao da bude kaznjen onako. Trece, savez nam je sprdnja. Ps: Steta sto ste ispali ovako.

avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Wednesday, 09.12.2015
11:44

Pravda za Lajata!

avatar
Petronije
Wednesday, 09.12.2015
11:27

Tako je! Oduzmite Vojvodini bodove da Partizan ne ispadne u plej-aut! Što je sigurno, sigurno!