Lalatovića čeka drakonska kazna?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 23.02.2016.
12:10
Izvor: Sportske.net

Disciplinska komisija FS Srbije pokrenuće postupak protiv trenera Vojvodine Nenada Lalatovića zbog sukoba sa strategom Spartaka Andrejem Černišovim.

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

Verbalni obračun trenera Vojvodine i Spartaka dobiće epilog pred disciplinskim organima Fudbalskog saveza Srbije koji će pokrenuti postupak protiv Nenada Lalatovića i Andreja Černišova.

Vojvođanski derbi u okviru 23. kola Superlige završen je nerešenim rezultatom 1:1 a dvojica trenera verbalno su se sukobila po završetku utakmice, s tim što obojica tvrde da je "onaj drugi" započeo kavgu.

Šef stručnog štaba fudbalskog kluba Vojvodina Nenad Lalatović izjavio je da se Černišov mešao dok je polemisao sa sudijama, te da je trener Spartaka utakmicu vodio u pripitom stanju!?

Sa druge strane, trener Spartaka tvrdi da je mirnim tonom rekao kolegi da nema razloga da vređa sudije na šta je Lalatović burno reagovao.

"Sve vreme je vikao, pretio, pljuvao nekoliko puta u mom pravcu a na kraju me je i gađao flomasterom, što se sve može videti na video snimku. Takve psovke ja u Rusiji nisam čuo" rekao je Černišov.

Zbog svega navedenog Disciplinska komisija FS Srbije pokrenuće postupak i sve su prilike da će Nenad Lalatović izvući deblji kraj jer imao podebeo "dosije" kada je nesportsko ponašanje u pitanju.

Bivši fudbaler i trener Crvene zvezde PET PUTA je bio kažnjavan u prethodne tri godine zbog nedoličnog ponašanja i veruje se da mu sleduju drakonske sankcije zbog novog prekršaja.



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volem Vosu
Tuesday, 23.02.2016
19:01

Ako je istina,a verovatno jeste s obzirom na njegovu istoriju prostakluka,nema on sta vise da trazi,ne samo u Vosi,negu u fudbalu uopste. Kakva god da nam je liga,i koliko god da te drugi vredjaju,ne sme se nasedati na to i ulaziti u raspravu. Ljude,koji zele kavgu i svadjanje,mnogo vise boli ako im precutis nego ako se nastavljas.

avatar
Vlada Canada
Tuesday, 23.02.2016
14:57

Dok ovakvi primitivci ne budu kaznjeni nece biti boljitka za nas fudbal !!!

avatar
ercov
Tuesday, 23.02.2016
14:47

Ko od normalnog sveta u opste moze ovog primitivca da dovede i da ga jos i postavi za trenera svoga tima !? Ko ga on treba da trenira i ko ce od njega ista moci da nauci !? Njegov prostakluk i siledzijsko ponasanje treba zauvek cenzurisati i izbaciti iz fudbala i sporta u opste ako zelimo da nam se mladi u fudbalu i sportu uce i razvijaju na zdrav i kulturan naci.

avatar
quitttenkse
Tuesday, 23.02.2016
13:54

Može da se dere koliko hoće ali, na žalost, lošiju Vošu u poslednjih 3 ili 4 godine gledao nisam. Niti igre, niti ideje....

avatar
~Posejdon~
Tuesday, 23.02.2016
13:44

E neka si im rekao...s razlogom il ne nije ni vazno.

avatar
Gall
Tuesday, 23.02.2016
13:32

Pa za ovo do sad sto je radio trebao je da bude suspendovan do kraja sezone,da ne spominjemo mutljavine kad je vodio Vojvodinu a bio kaznjen. Kao nisu podigli postu ? ! ? Pa mogli su da je podignu sledece godine,smejurija. Pritom ne racunamo ovo sa trenerom Spartaka,to je slag na tortu, vrhunac.

avatar
Goran Zdravkovic
Tuesday, 23.02.2016
13:31

i sta sam govorio jesenas posle icidenta u Nisu, prostak ostaje prostak, kakavi su mu bili predsednici klubova koje je vodio, nista bolji nije, i Vozdovac, i Napredak, i Borac i Zvezda i sada Vojvodina, to je dno dna...

avatar
MozdaRealan
Wednesday, 24.02.2016
00:09

Лалатовић је само веома темпераментан тренер каквих у Европи има много ( Мурињо, Симеоне... ). Оно у Нишу је срамота, случајно сам био на утакмици и видјео сам како су и навијачи и управа Радничког почели вријеђати Лалатовића зато што се радовао побједи. То се нико не смије радовати побједи у Нишу? Смије ли ико уопште побједити у Нишу? Псовали су му дјецу, жени и цијелу фамилију и он се изнервирао што је нормално. А шта је лоше у клубовима које си горе навео?

avatar
MozdaRealan
Wednesday, 24.02.2016
17:57

Био сам на утакмици и јесте он мало добацивао публици али није га само публика вријеђала него и управа Радничког што је срамота.

avatar
Goran Zdravkovic
Wednesday, 24.02.2016
12:21

a zasto ti isti navijaci u Nisu nisu ove sezone vredjali Grofa, pa prosle sezone trenere Donjeg Srema i Partizana, pa preprosle trenere Slobode, OFK Beograda i Partizana, a? Samo gle cuda uvek Lalatovica... pa on covece gde god da se pojavi na kom god stadionu on prvi trazi kavgu, gestikulira, dobacuje navijacima, da si bio na toj utakmici u Nisu kao sto kazes znao bi da dok je dolazio do klupe, pre pocetka meca, on je dobacio navijacima na zapadu u mangupskom stilu jer on je faca a na zapadu su seljaci, pa sta je ocekivao da mu skandiraju ime, dobro je tada i prosao, sada na proslece kada dodje u Nis crno mu se pise, ima da dobije takve zvizduke cim kroci na teren...