Lalatović: "Zvezda mora da deluje moćnije"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 02.10.2014.
11:54
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović objasnio je razloge nešto slabije efikasnosti na startu sezone i istakao da će njegov tim delovati moćnije posle predstojeće reprezentativne pauze.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Šampion Srbije sjajno je otvorio novu sezonu pošto posle sedam odigranih utakmica u JSL ima skor od šest pobeda uz jedan remi ali i gol razliku 10:0!

Iako trenutno vode na tabeli sa 19 osvojenih bodova (Partizan ima meč manje), crveno-beli od početka sezone jedino kubure sa efikasnošću pošto u proseku postižu 1.4 golova po meču, jako malo za klub kakav je Crvena zvezda.

"Mene samo zanima rezultat, koji na kraju treba da bude u skladu sa renomeom kluba. Treba biti realan i reći da je prošlogodišnji šampionski sastav i pored kvalitetnih pojedinaca imao često i minimalne pobede" ističe trener Crvene zvezde Nenad Lalatović.

Do odlaska na novu pauzu u šampionatu Crvena zvezda će odigrati još jedan meč pred svojom publikom i to protiv poslednjeplasirane ekipe na tabeli i kluba koji je Nenad Lalatović vodio u prvom delu prethodne sezone.

Ukoliko ostvare povoljan rezultat protiv Voždovca fudbaleri Crvene zvezde imaće pravo da kažu da su iza sebe ostavili uspešan prvi deo jesenjeg dela sezone a Nenad Lalatović ne sumnja da će posle pauze crveno-beli delovati moćnije.

"Ja sam trener koji voli da njegova ekipa bude prepoznatljiva, a Crvena zvezda sasvim sigurno mora da deluje moćnije posle pauze u drugom delu jesenje trke" zaključuje trener šampiona Srbije.

Utakmica Crvena zvezda - Voždovac zakazana je za subotu od 18 časova i igra se na našem najvećem stadionu.

Nakon toga sledi dvonedeljna pauza u šampionatu a onda i druga polovina jesenjeg dela sezone.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke