Lalatović: "Zvezda juri rekord, a mi goli život"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 01.04.2016.
19:06
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović kazao je da njegov tim poštuje lidera šampionata, ali da se neće uplašiti Crvene zvezde koja je nanizala 24 uzastopne pobede u Superligi.

Beta/DraganGojić/Ds
Beta/DraganGojić/Ds

Povezane vesti

Derbi susret 28. kola Superlige Srbije igra se u subotu na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu gde će domaća Vojvodina ugostiti lidera šampionata Crvenu zvezdu.

Vojvodinu će sa klupe voditi bivši fudbaler i trener Crvene zvezde Nenad Lalatović koji je priznao da crveno-beli zaslužuju poštovanje ali da to ne znači da će se njegova ekipa uplašiti Zvezde.

"Očekuje nas jako težak meč. Crvena zvezda zaslužuje poštovanje, zato što je ostvarila 24 pobede u nizu. Međutim, mi možemo da ih poštujemo, ali ne smemo i nećemo ih se plašiti, a to sutra na našem terenu moramo i da pokažemo" rekao je Lalatović.

Strateg Novosađana poručio je da Crvena zvezda ima sjajne pojedince, a Miodraga Božovića okarakterisao je kao sjajnog čoveka i trenera.

"Naš cilj se zna, pogotovo što ćemo igrati na svom stadionu i pred svojim navijačima. Protivnika se nećemo uplašiti i daćemo 120 posto svojih mogućnosti da sutra ostvarimo dobar rezultat" dodao je Lalatović i poručio da se nada dobrom suđenju.

Šef stručnog štaba novosadske "Stare Dame" prokomentarisao je i to što Crvena zvezda iza sebe ima 24 uzastopne pobede i to što juri rekord koji je svojevremeno postavila Benfika koja je nanizala 28 trijumfa.

"Već sam rekao da Crvena zvezda juri rekord, dok se mi borimo za goli život. Ako hoćemo da izađemo u Evropu, mi moramo da jurimo bodove i ne zanima nas ko će nam doći u goste. Protiv koga god da igramo, moramo biti na nivou kakav zahteva Vojvodina" zaključio je Lalatović.

Kadrovska situacija na "Karađorđu" je povoljna jer Nenad Lalatović ne može da računa samo na golmana Nikolu Perića, dok su ostali igrači spremni da izađu na megdan lideru šampionata.

Utakmica 28. kola Superlige između Vojvodine i Crvene zvezde igra se u subotu od 18 časova na stadionu "Karađorđe".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke