Lalatović: "Zvezda je favorit, Radonjić neće pokazati tamo ono što bi kod nas"

Autor: Beta Beta
petak 04.08.2017.
17:19
Izvor: Beta

Trener fudbalera Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je danas da je Crvena zvezda favorit u predstojećem meču Super lige Srbije, ali da njegova ekipa ide na to gostovanje da se nadigrava.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Fudbaleri Čukaričkog u nedelju gostuju Zvezdi u utakmici trećeg kola Super lige Srbije.

"Mi ćemo dati sve od sebe. Zvezda je favorit, igra fenomenalno u Evropi i ima najveći fond kvalitetnih igrača. Ima dva tima koja može da rotira i uz Partizan najbolji su u ligi. Zvezda ima dobre igrače na svim pozicijama i biće teška utakmica na Marakani, ali, jednostavno, nemamo razlog nijednog trenutka da se plašimo"
, rekao je Lalatović.

Čukarički je u prvom kolu poražen od Vojvodine, a u drugom je pobedio Napredak. Zvezda ima maksimalni učinak i šest bodova.

"Ne predajemo se unapred, idemo da se nadigravamo, da se pokažemo u što boljem svetlu i naravno ko bude bolji, neka pobedi", dodao je Lalatović.

Lalatović je naveo da se njegova ekipa ne brani ni protiv koga.

"Branimo se samo ako je protivnik dominantan. Ako nas sateraju u 16 metara, onda ćemo se braniti. Marakana je velika i mislim da ćemo imati šta da pokažemo. Šta god da napravimo, ako ne izgubimo - pozitivno je. Zvezda ima tim za titulu, ali moji fudbaleri treba da budu rasterećeni, da veruju u sebe, odigraju najbolje što mogu i rezultat će doći", rekao je.

Trener Čukaričkog je rekao da očekuje lep ambijent na stadionu "Rajko Mitić" i 20.000 ljudi na utakmici.

Upitan o odlasku Nemanje Radonjića iz Čukaričkog u Zvezdu, Lalatović je izrazio očekivanje da će mladi igrač imati motiv na predstojećoj utakmici, ali da je i Čukarički motivisan.

"Radonjića sam uspeo da vratim u fudbalski život i kad je trebalo da se 'skroz oblikuje', uzeli su ga. Neće u Zvezdi igrati 22 utakmice po 90 minuta, trebalo je da ostane do decembra", rekao je Lalatović.

Lalatoviću zbog povreda neće biti na raspolaganju Marko Docić za predstojeći meč, dok na Darka Zorića, koji se od početka sezone oporavljao od operacije, može da računa.

Utakmica trećeg kola Super lige Srbije između Zvezde i Čukaričkog igra se u nedelju od 20.00 na stadionu "Rajko Mitić". 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saša Ilić
Friday, 04.08.2017
18:15

Aj ne lupaj Lalatovicu svake sezone pustas zvezdu.Postavljas odbranu na 40 metara od gola i primas po 4 komada.Sto tako ne igras protiv drugih ekipa nego samo protiv zvezde ? To si radio i u Vosi.

avatar
Vidicnemanja
Friday, 04.08.2017
17:59

Ti si bruka trenerske profesije.Navijaj bar za tim koji treniras i od koga zivis

avatar
rivarinho
Friday, 04.08.2017
17:58

I on je podlegao pritisku novinara i bliske mu vladajuće nomenklature! Prosto je neverovatna slika da je Zvezda prošle godine bila pljuvana na sva usta iako nije poražena od Ludogoreca, čak je bila u boljoj situaciji od Bugara većim delom dvomeča a da je jsd fenomenalan iako nije nijednog minuta čak ni pripretio Oliju u dva meča...dobro, jeste u 90. minutu revanša i šanse Jankovića, zamalo i da pobede...i da, nemoj neko da bi poredio onaj Ludogorec i ovaj Oli jer to tek nije tema...kako mogu novinari da te naprave slepim kod očiju!

avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Friday, 04.08.2017
17:46

Nije to tacno.Dobice Radonjic sansu sigurno,samo je pitanje vremwna kad ce Milica izbaciti iz 11