Lalatović: "Zvezda će zvati ako joj budem potreban"

Autor: Beta Beta
petak 16.12.2016.
18:30
Izvor: Beta

Dosadašnji trener novosadske Vojvodine Nenad Lalatović objasnio je zašto je napustio "Karađorđe" i progovorio o mogućnosti da se vrati u Zvezdu ukoliko Miodrag Božović ode iz kluba.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbalski trener Nenad Lalatović otišao je danas iz novosadske Vojvodine, rekavši da nema više snage da radi u uslovima kakvi su sada.

"Radili smo 13 meseci, ostvarili smo sjajne rezultate, a ja sam promenio jednu, pa drugu upravu. Neki igrači su pustili menice, uslediće verovatno blokada. Ne znam šta više da kažem igračima za to, a otišli su na odmor bez plate. Ovih 13 meseci su mi možda i najlepši od kad sam trener. Hteo sam da ostanem, ali ako klub nema rešenje, moram da mislim na sebe", rekao je Lalatović agenciji Beta.

Vojvodina je polusezonu završila na trećem mestu tabele, ali je klub pred poslednju utakmicu polusezone ostao bez uprave.

"Ne postoji uprava, došlo je do razlaza sa navijačima. Ja sam ostao dugih 13 meseci, ne znam da li je iko poslednjih godina toliko dugo bio trener Vojvodine. Hvala igračima, bila je čast i privilegija da radim sa njima. Sav uspeh koji smo postigli je njihova zasluga. A radili smo u teškim uslovima, promenili smo 12-13 igrača. Hteo sam, ali ne mogu psihički da izdržim da ponovo to", rekao je Lalatović.

Nenad Lalatovic
Foto: crvenazvezdafk.com

Mediji i navijači su pre ovoga nagađali da će se Nenad Lalatović vratiti u Zvezdu ako se desi da ode Miodrag Božović, o čemu se takođe mnogo spekulisalo u javnosti.

"Svi shvataju pogrešno šta sam govorio. Ja kad sam pomenuo nekoga, nisam to uradio da bih se povezivao sa Zvezdom, nego sam govorio šta osećam. Ne treba mene niko da vraća u Zvezdu ako me navijači i ona ne žele. Ako me budu želeli, zvaće me. Ne mora niko da me vraća", rekao je Lalatović.

On je naglasio da to ne znači da će zameniti Miodraga Božovića.

"Za mene je 'Grof' Božović najbolji trener u Srbiji! Želim mu da ostane do leta i osvoji titulu sa Zvezdom, zaslužio je to", rekao je Lalatović.

Lalatović je kazao da nema nikakve planove za dalje.

"Sada će ljudi znati da sam slobodan. Nažalost, jer mi je jako žao i hteo sam da ostanem, pa će se javiti valjda neko. Možda sam zaslužio", rekao je Lalatović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Saturday, 17.12.2016
00:04

On u suštini nije loš trener, ali mu je ponašanje katastrofa. Čoveče ti kao trener treba da budeš pedagog, primer...ti skačeš ko na iglama na svaku odluku...

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Friday, 16.12.2016
22:55

Nemoj,neka hvala :)

avatar
Navijač Partizana
Friday, 16.12.2016
22:30

Hahaha lik zeli zvezdi da osvoji titulu...A Voši?

avatar
Friday, 16.12.2016
20:08

A ne zelis Vojvodini da osvoji titulu?! I da nije u trci, bilo bi uljudno da cutis!!!

avatar
ddr16
Friday, 16.12.2016
22:19

zvezda je njegov klub,bilo bi licemerno da kaze da joj ne zeli titulu. trenirao je i borac i napredak,jel treba i njima da pozeli titulu?

avatar
slaninar
Saturday, 17.12.2016
08:43

ne, ali treba da cuti... ma sta ocekivati od blizanca