Lalatović: "Želimo tri boda, ali neće biti lako u Ivanjici"

Autor: Beta Beta
četvrtak 08.12.2016.
14:06
Izvor: Beta

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović rakao je da njegovu ekipu očekuje teška utakmica protiv Javora, ali je istakao da crveno-beli iz Novog Sada žele da osvoje nova tri boda u prvenstvu.

Beta/DraganGojić/Mo
Beta/DraganGojić/Mo

Povezane vesti

U 20. kolu Superlige Srbije, fudbaleri Vojvodine sutra gostuju ekipi Javora u Ivanjici. Posle dve utakmice na svom terenu, u kojima su protiv Partizana i Napretka osvojili četiri boda, pred novosadskom ekipom je poslednje gostovanje u jesenjem delu sezone.

"Kao i pred svaku utakmicu, očekivanja su da se u Novi Sad vratimo sa nova tri osvojena boda. Međutim, moram da kažem da to neće biti nimalo lako. Gostujemo ekipi Javora, koja je poslednju utakmicu izgubila, ali je pre toga zabeležila šest uzastopnih pobeda. To govori da su u usponu forme, ali i o njihovom kvalitetu", rekao je Lalatović.

Vojvodina je treća na tabeli Superlige Srbije sa 42 boda, koliko ima i drugoplasirani Partizan, dok je Javor na osmom mestu sa 26 bodova.

Nenad Lalatović je naveo da je Javor "pravi domaćinski superligaški tim" i dodao da je uvek teško osvojiti bodove u Ivanjici.

"I mi smo u dobroj formi, atmosfera je dobra i pobednička i očekujem lepu prvenstvenu utakmicu. Mi smo Vojvodina i gde god i protiv koga god da igramo, idemo na pobedu. Nadam se da će naši navijači doći tamo da nas bodre i da ćemo svi, zajedno sa mnom i igračima, dati sve od sebe za pobedu", rekao je Lalatović.

Ekipa Vojvodine biće kompletnija u odnosu na meč protiv Napretka, pošto su u konkurenciji za tim ponovo Darko Puškarić, Novica Maksimović i Filip Malbašić.

Utakmica između Javora i Vojvodine odigraće se sutra na Gradskom stadionu u Ivanjici od 17.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svojnasvome
Thursday, 08.12.2016
16:00

Sta im znaci ta postapalica nece biti lako...pa sta to znaci.....dal da ima lakih meceva....a koji su laki mečevi, kakodse dodje do toga da se kaže da je lak mecn.....kad nemaju nista pametno da kazu onda imaju....nece biti lako....i pokazali smo karakter