Lalatović: ''Želimo novu pobedu''

Autor: Milovan Longinov
petak 22.04.2016.
13:52
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je da veoma poštuje ekipu Radnika, ali da njegov tim ima ambiciju da na krajnjem jugu Srbije dođe do nova tri boda u ovom prvenstvu.

Beta/DraganGojić/Ds
Beta/DraganGojić/Ds

Povezane vesti

U drugom kolu plej ofa Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine sutra gostuju ekipi Radnika u Surdulici. Meč je na programu od 19 časova, a u ekipi Vojvodine veruju da mogu da prikažu još jednu dobru partiju u ovoj polusezoni i novom pobedom ponovo obraduju svoje navijače.

''Kao trener Borca, pratio sam prvu utakmicu između Radnika i Vojvodine u Surdulici, gde je Radnik vodio sa 2:0, ali je Vojvodina potom zaigrala jako dobro, izjednačila na 2:2 i čak mogla da pobedi. S druge strane, Radnik je u Novom Sadu savladao Vojvodinu sa 2:3 i ja sam baš posle te utakmice postavljen za trenera Vojvodine. Voleo bih da se sutra u naš Novi Sad vratimo sa osvojena tri boda'', rekao je Lalatović, a prenosi sajt kluba.

Ipak, on veoma poštuje narednog protivnika Vojvodine.

''Radnik igra veoma dobro kod kuće, ali isto tako i na strani. Po bokovima imaju dvojicu možda i najbržih igrača u ligi, fenomenalno izvode kontru i jako dobro stoje iza lopte. Njihovo fudbalsko opredeljenje je da preko bokova koriste prostor iza protivničke odbrane. Koliko sam čuo, na sutrašnjoj utakmici biće besplatan ulaz, pa će sigurno biti pun stadion. Za takve utakmice se živi, pa se nadam da će moji igrači biti na istom nivou na kojem su bili u prethodne tri utakmice''.

Ni na utakmici protiv Radnika, Vojvodina neće nastupiti kompletna.

''Zbog operacije slepog creva, već duže vreme imamo problem sa golmanom Perićem, dok je Maksimović na utakmici protiv Radničkog osetio bol u prednjoj loži, pa prethodnih dana nije trenirao. Sem njih, svi ostali su spremni, zdravi i orni da se pokažu u što boljem svetlu u Surdulici'', zaključio je Lalatović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke