Lalatović: ''Zbog sudija utakmica sa Radom nije imala nikakav ritam''

Autor: Milovan Longinov
subota 10.09.2016.
10:03
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Posle remija njegovog tima sa Radom, šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je da su crveno-beli mogli da odigraju bolje, ali da nije nezadovoljan sa osvojenim bodom.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Rad i Vojvodina su igrali nerešeno 0:0, u osmom kolu Super lige Srbije.

''Čestitam Radu na osvojenom bodu. Znali smo da dolazimo u goste jako dobrom timu, koji u poslednje vreme igra sve bolje i bolje. Rad ima sjajne pojedince i to je sjajno organizovan klub, a doveli su i novog trenera, koji je samim tim doneo nešto novo. Mi smo došli da se nadigravamo, ali Rad je jako dobro stajao na terenu i pokušavao da nas ugrozi iz kontre, što mu mi nismo dozvolili. Po ritmu, ovo je možda bila naša najlošija utakmica, ali ritam nije mogao ni da bude bolji, jer sudija to nije dozvolio. Ne volim da pričam o tome, ali dokle god nama sudije vode glavnu reč i ne dozvoljavaju da se igra, nama nema napretka u Evropi. Naš fudbal mora da se igra dosta brže i agresivnije, a sudija da bude neprimetan. No, kad je on u glavnoj ulozi, bolje od ovoga ne može. Mislim da je on večeras najzadovoljniji što je rezultat 0:0, mada da budem iskren, ni Rad ni mi nismo zaslužili da pobedimo'', rekao je Lalatović na konferenciji za medije, a prenosi sajt kluba.

Voša je imala svoje šanse, Rad je bio bliži pobedi pošto je pogodio prečku.

''Mi nismo imali neke stopostotne šanse, dok je Rad imao prečku u prvom poluvremenu, kada smo imali sreće. U drugom poluvremenu smo imali inicijativu, ali nismo uspevali da dođemo do gola, tako da kad se sve sabere i oduzme, mislim da je zaslužena podela bodova. Nas u narednih 14 dana opet očekuje pet utakmica, jer sada smo gostovali Radu, u sredu gostujemo Pazaru, pa nam dolazi Borac, potom igramo Kup i onda gostujemo Crvenoj zvezdi. To je opet jedan ubitačan ritam, ali i bolje da imamo što više utakmica, jer samo tako igrači mogu da napreduju i igaju evropski fudbal. Mislim da u Srbiji može da se igra tako, samo ukoliko to pojedinci dozvole. Meni je žao što je večerašnja utakmica bila spora, a Ćulum je možda mogao da dobije drugi žuti karton zbog povlačenja s leđa našeg igrača. U svakom slučaju, Radu želim mnogo sreće u daljem toku takmičenja, a mojim igračima čestitam na prikazanom i već se okrećemo Novom Pazaru'',
izjavio je Lalatović.

Utakmica između Novog Pazara i Vojvodine igraće se u sredu na stadionu kraj Jošanice, sa početkom u 16:30 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Saturday, 10.09.2016
12:06

I čudilo me da do sada nijednom nije pomenuo sudije u prvenstvu.

avatar
Doktor Trax
Saturday, 10.09.2016
10:36

Utakmica se igra 90 min, ne krivi sudije reci lepo nije islo i to je to.

avatar
Branislav
Saturday, 10.09.2016
11:33

Ali i ne kontam te sudije zasto ne dopustaju malo grublju igru kao npr u Engleskoj? Ovde ti sviraju za svaki kontakt faul. Ono sto rade nasi bekovi kod svojih korner zastavica u smislu da grade loptu i cekaju samo da ga dodirne protivnicki igrac da bi mogao da padne ko' krava, to tamo ne prolazi. Zato nam je i los fudbal, ne zbog fudbalera, nego upravo zbog sudija.

avatar
MikiTheLegend
Saturday, 10.09.2016
16:33

Realno covek je u pravu, kod nas se sudije prelako odlucuju da sviraju, kod nas ume da bude po 40-50 prekida na utakmici sto stalno secka igrau i ne dozvoljava lep i dinamican fudbal...