Lalatović: ''Zaslužujemo plasman u plej-of''

Autor: Beta Beta
nedelja 09.04.2017.
21:29
Izvor: Beta

Trener fudbalera Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je danas da njegova ekipa po svemu prikazanom u prolećnom delu šampionata zaslužuje da se plasira u plej-of Superlige Srbije.

Beta/FK Čukarički/Ds
Beta/FK Čukarički/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Čukaričkog odigrali su danas na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Mladosti iz Lučana.

Ekipa sa Banovog brda je kolo pre kraja regularnog dela šampiona na desetom mestu sa 37 bodova, ima bod manje od Spartaka, a dva manje od Javora koji je osmom mestu.

"I danas smo napadali, stvarali šanse, a oni su se branili organizovano i dobro. Možda možemo biti i zadovoljni kad vidimo sve druge rezultate. Ova utakmica, nerešeno i protiv Rada, a oba puta smo bili bolji. To je fudbal. Čestitam svojim igračima i okrećemo se sledećoj utakmici protiv Voždovca, koji je dobar, kvalitetan tim. Daćemo sve od sebe da pobedimo. Čukarički je po kvalitetu igre iz ove polusezone apsolutno zaslužio plej-of", rekao je Lalatović.

Nenad Lalatović je naveo da je u današnjem duelu sa lučanskom Mladosti očekivao lepši meč.

"Očekivao sam lepu, otvorenu utakmicu, ali dobro, fudbal se igra za bodove. Njihovi igrači su danas izginuli u svojih šesnaest metara, stavljali glavu gde neko neće kopačku za taj jedan bod, očigledno im je jako bio potreban i ja im čestitam na tome. Nadam se da će ovakav pristup imati i protiv Spartaka, čestitam im svakako plasman u plej-of"
, rekao je Lalatović.

"Što se tiče nas, nismo smeli da dozvolimo da u drugom minutu primimo gol na način na koji smo primili. Izgubimo dva duela po boku, a njihov Jovanović je najopasniju u prostoru, brz je, utrčao je na tu prvu stativu, postigao gol i presekao nas", rekao je Lalatović.

Pomoćni trener Mladosti iz Lučana Goran Stanić rekao je da se videlo da je Čukarički igrao pod velikim pritiskom, jer mu su tri boda mnogo značila u borbi za plej-of.

"Mi smo poveli na vreme, imali još dve-tri dobre situacije, kao i Čuka svoje šanse... Pored boda dobili i mladog golmana Rosića, koji je bio na visini zadatka danas", rekao je Stanić.

Čukarički u narednom kolu gostuje Voždovcu, a Mladost dočekuje Spartak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke