Lalatović: "Zaslužujemo drugo mesto na tabeli"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 14.12.2016.
20:10
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović zahvalio se igračima i navijačima nakon fantastične polusezone i poručio da je njegova ekipa trebalo da ode na zimsku pauzu kao drugoplasirana na tabeli Superlige.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri novosadske Vojvodine kompletirali su fantastičnu polusezonu pobedom nad ekipom Čukaričkog, pa će posle svega završiti jesenji deo šampionata kao trećeplasirani tim na superligaškoj tabeli.

Strateg superligaša iz Novog Sada Nenad Lalatović rekao je nakon večerašnjeg duela sa "Brđanima" da su njegovi izabranici imali sjajnu polusezonu i da je trebalo da je završe ispred Partizana.

"Čestitao bih svojim igračima na prikazanoj igri večeras, a čestitao bih im na čitavoj polusezoni. Odigrali smo 31 utakmicu i upisali samo četiri poraza. Sve zasluge za ovu fenomenalnu polusezonu idu na račun mojih igrača jer mislim da smo imali kontinuitet igara i da nije bilo oscilacija u našoj igri. Biti ovako fizički pripremljen, ovako trčati na svakoj utakmici, to apsolutno mogu samo sjajni igrači, to su moji igrači i ja sam ponosan na njih" rekao je Lalatović.

Strateg novosadskog tima poručio je da može da bude ponosan na ekipu, stručni štab, ali i na sebe, jer je tim beležio sjajne rezultate i zaslužio drugo mesto na tabeli.

"Počastvovan sam što sam imao tu privilegiju da ih treniram, oni su ponos Vojvodine. Ponosan sam na svoj tim, stručni štab, ali i na sebe jer danas je bilo jako teško meni kao treneru da izvučem maksimum iz svoje ekipe koja dva dana nije trenirala zbog situacije oko odlaska aktuelne Uprave. Drago mi je što sam uspeo da podignem svoje igrače i što su uspeli da dobiju odličnu ekipu Čukaričkog koja ne zaslužuje ovu poziciju na tabeli, a ni moji igrači ne zaslužuju da budu treći nego drugi na tabeli i mislim da bi tako bilo da nije bilo utakmica u Nišu i Ivanjici" istakao je Lalatović.

Mladi stručnjak je takođe otkrio šta tokom utakmica drži u ruci i koja je svrha tog predmeta.

"Ne donosi mi sreću ali me smiruje. Ima puno situacija kada te neko natera da reaguješ, a ovaj flomaster mi ne donosi sreću ali me smiruje tokom utakmice" zaključio je Nenad Lalatović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Thursday, 15.12.2016
14:31

Dabogda još 50 godina bio treći :). PEDESET GODINA.

avatar
Friday, 16.12.2016
10:35

Zasto treci, a ne drugi? Zna se ko ne sme da bude prvi, a bogami ni drugi:-D

avatar
Povratak kralja #47
Thursday, 15.12.2016
00:46

Partizan zaslužuje prvo mesto jer je najbolji, a vi se dogovorite kako hoćete.

avatar
napred Panktizan!
Thursday, 15.12.2016
00:35

Covek je u pravu samo sto nije ispao covek do kraja i rekao ko zasluzuje prvo meso. Partizan je za klasu bolji od svih timova ove lige.

avatar
svojnasvome
Wednesday, 14.12.2016
23:46

Slazem se...zato sto zvezda, da nije namestanja, zasluzuje, trece

avatar
Igorinjo
Wednesday, 14.12.2016
22:56

Šta je čiča ne smeš da pomeneš prvo.

avatar
Paul George
Wednesday, 14.12.2016
22:23

Strasno, sta covek izjavljuje, zaista nebitno za koga navijate, ali ova izjava je besmislena.Sta znaci drugo mesto vise nego trece?Apsolutno, ali apsolutno nista, ali mrznja prema Partizanu gospodina Lalatovica je prevelika.

avatar
Wednesday, 14.12.2016
21:16

sacekaj jos malo da predjes u Zvezdu pa ce ti se obistiniti zasluzeno mesto na tabeli

avatar
PADAMNAGORE
Wednesday, 14.12.2016
21:16

Zato sto ste pobedili Cukaricki zato zasluzujete drugo mesto? Realno ste treci, to mesto zasluzujete i to je to.

avatar
Thursday, 15.12.2016
11:38

komentar ti je promasaj

avatar
Wednesday, 14.12.2016
21:12

Je l' bas rekao da misli da su trebali da budu ispred nas? :-) Vi drugi, mi prvi, neki tamo treci klub treci...