Lalatović: ''Zaslužili smo sreću u Novom Pazaru''

Autor: Beta Beta
sreda 26.10.2016.
23:01
Izvor: Beta

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović rekao je posle današnjeg plasmana u četvrtfinale Kupa Srbije da su njegovi igrači bili bolji od domaćeg Novog Pazara i da su zaslužili sreću tokom izvodjenja jedanaesteraca.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Vojvodina se večeras plasirala u četvrtfinale Kupa Srbije pobedom u Novom Pazaru posle boljeg izvođenja jedanaesteraca sa 3:2, pošto je u regularnom delu utakmice bilo 0:0.

"Ovo je takmičenje gde nema popravnog. Bila je to tvrda utakmica protiv rivala koji je od dolaska trenera Zorana Govedarice čvršći, agresivniji i opasniji. Zaustavili smo Envera Alivodića i Anida Travančića, a mojim igračima nedostajao je završni pas. Zameram im što nisu češće šutirali", rekao je Lalatović novinarima posle utakmice.

Šef stručnog štaba Novog Pazara Zoran Govedarica ocenio je da je Vojvodina potvrdila da je trenutno najbolja domaća ekipa i da igra najlepši fudbal.

"Očekivali smo da će nas sreća pogledati na 'penal ruletu', a tokom psihički teške utakmice imali smo i šansu preko Alivodića. Vojvodina je imala veći posed i više prilika, dobro smo se branili, ali bilo je očigledno da je težak teren za vreme meča sa Napretkom izmorio moje fudbalere. Nemamo, ipak, za čim da žalimo", kazao je Govedarica.

U četvrtfinalu Kupa Srbije, koje je na programu 5. aprila, igraće i branilac trofeja Partizan, Crvena zvezda, Mladost iz Lučana, Voždovac, Čukarički, čačanski Borac i užička Sloboda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 27.10.2016
08:14

bili smo za dve klase bolji a i na krju susreta dobili smo i aplauz domaće publike(SAMO BORBENO )