Lalatović: "Zaslužili smo pobedu"

Autor: Beta Beta
sreda 08.03.2017.
23:28
Izvor: Beta

Trener Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je danas da mu je žao što njegovi fudbaleri nisu pobedili Rad jer su zaslužili, ali da su na pravom putu i da će biti sve bolji.

Beta/DraganGojić/Mo
Beta/DraganGojić/Mo

Povezane vesti

Čukarički je igrao 1:1 sa Radom na Banovom brdu i tako prekinuo niz od tri pobede od kako je Lalatović zimus preuzeo klub.

"Žao mi je što nismo pobedili jer smo to zaslužili, bili smo bolji svih 90 minuta. Moja vizija je uvek napadački fudbal. Igrače učim da moraju da pobede, da se ne zadovoljavaju bodom i zato napredujemo. Bićemo sve bolji i bolji, ovo je pravi put", rekao je Lalatović novinarima.

Nenad Lalatović je naveo da nema zbog čega da zameri svojim igračima jer "nisu stajali" i želeli su pobedu.

"Igrali smo jednu od naših najboljih utakmica. Dominirali smo, napadali svih 90 minuta. Rad je imao jednu šansu i dao nam gol. Kada ne iskoristiš svoje šanse, Rad te kazni iz prvog šuta. Na Nikolu Maraša je trebalo da obratimo najviše pažnje jer smo od Rada mogli da primimo gol samo iz prekida", kazao je Lalatović.

On je čestitao Radu na osvojenom bodu i dodao da je pretpostavio da je klub sa Banjice došao da igra na nerešen rezultat.

Trener Rada Nebojša Petrović rekao je da je zadovoljan bodom, što je bio i cilj njegove ekipe, i čestitao je svojim igračima.

"Utakmica je bila takmičarski orijentisana. Dali smo svoj trenutni maksimum. Igrali smo na rezultat i ostvarili ga. Bod nam mnogo znači. Ovo će biti stimulans za nastavak. Čukarički je imao punu kontrolu, veći posed lopte i svaki trenutak smo bili ugroženi. Ali, borbenošću smo došli do boda, što nam je bio cilj", rekao je Petrović.

Čukarički će u sledećem kolu prvenstva igrati protiv Borca u Čačku, dok će Rad dočekati subotički Spartak.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Filip MUFC
Thursday, 09.03.2017
09:05

Gledao sam uživo tekmu, pregazila ih je Čuka.Mislio sam da će dati još jedan gol, ali nije im se dalo.