Lalatović žali za propuštenim šansama...

Autor: Darko Mitrović
sreda 13.09.2017.
23:27
Izvor: Sportske.net, fkcukaricki.rs

Za iznenađenje večeri u Superligi pobrinuli su se fudbaleri Radnika iz Surdulice, koji su odneli sva tri boda sa Banovog brda.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Kako smo objavili ranije večeras, Čukarički je na svom terenu poraže od radika sa 2:1, a posle meča, trener domaćih Nenad Lalatović je akcenat stavio na brojne prilike koje njegobbi igrači nisu iskoristili tokom ovog duela.

"Prvo poluvreme iz dva šuta ka našem golu dali su golove. Najviše sam se plašio tog prekida, jer imaju jako dobre skakače, mislim na Mićića i Bulatovića. Bezveze izgubimo loptu, napravimo faul i onda se uvučemo umesto da držimo liniju do pravca živog zida. Bulatović skoči pogodi Kopitovića, lopta promeni pravac i primimo gol.

Onda gađamo prečku, promašujemo penal i imamo još jednu stopostonu šansu gde smo razbranili njihovog golmana. Međutim, posle toga iz naše kontre i nediscipline mojih veznih igrača Mićić, koji još ne igra na nivou na kom može, uspe da prođe da ga moji igrači ne isprate i pogodi za dva nula.

Fenomenalan rezultat za Surdulicu u poluvremenu.

U drugom delu sve vreme se utakmica igrala na 30 metara od njihovog gola. Branili su se i uopšte nisu ugrožavali naš gol, a mi smo stvarali šanse.

Oni su vadili loptu sa linije baš kad je Mićin naš ušao nismo uspeli da damo gol. Postigli smo taj jedan iz prekida, jer smo na tome radili. Mislim da su oni tako primili gol i protiv Niša.

Ako se lopta prebaci Bulatoviću koji je njihov glavni skakač jednostavno njihova odbrana tu malo zaspi, jer oni svi očekuju da je on skine. Prvi centaršut kad smo prebacili Bulatovića, mi smo postigli pogodak.

Kad ne iskorisitite tolike šanse, a iz bukvalno tri šuta primiš dva gola onda i izgubiš utakmicu. Čestitam Kruniću, oni su imali svoje opredeljenje i sproveli ga u delo.

Nismo dali gol, primili smo naivno, ali moramo da se okrećemo sledećoj utakmici, a to je protiv Bačke u Bačkoj Palanci"
, rekao je posle utakmice šef stručnog štaba Čukaričkog Nenad Lalatović.

Šef stručnog štaba Radnika Simo Krunić je čestitao svojim igračima zalaganje i pobedu.

"U suštini nismo gledali da pobedimo, treba biti realan bili bismo prezadovoljni bodom. Imali smo 2:0 odličan rezultat, ali i opasan. Odlučili da se povučemo razmišljajući da malo koja ekipa može da nam da tri gola", izjavio je Krunić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke