Lalatović žali: ''Trebalo je da vodimo dva razlike...''

Autor: Darko Mitrović
subota 18.10.2014.
21:21
Izvor: Sportske.net

Trener Crvene zvezde smatra da je neiskustvo koštalo njegovu ekipu boljeg rezultata u večerašnjem derbiju i da je u prvom poluvremenu propuštena velika prilika da stvari odu u drugačijem smeru.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Crvena zvezda je sve dalje od vrha tabele i titule jesenjeg prvaka. Poraz od Partizana u Humskoj večeras ih je udaljio na četiri boda razlike u odnosu na ''večitog rivala'', a ta razlika bi mogla da naraste i na sedam kada crno-beli odigraju odloženi meč sa OFK Beogradom.

Neposredno posle derbija, trener Zvezde Nenad Lalatović je konstatovao da je njegov tim mogao u prgvom poluvremenu da dođe do dva gola presdnosti, ali neiskustvo Luke Jovića je došlo do izražaja.

''Ja sam i rekao pre meča, imamo jako mlad tim, Jović 17, Ristić 18 godina, morali smo da vodimo sa dva razlike u prvom poluvremenu, ali u nastavku je Partizan preuzeo inicijativu, mi smo se povukli, nismo uspostavili pas igru. Znali smo da Drinčić ima sjajan udarac, ali kažnjeni smo ipak na kraju'', izjavio je Lalatović.

On je takođe podsetio i na sjajnu seriju rivala, kome je čestitao na pobedi.

''Igrali smo protiv ekipe koja ne zna za poraz, koja ima isti tim od prošle sezone i ja čestitam Partizanu na pobedi'', zaključio je Lalatović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke