Lalatović zadovoljan, očekuje plasman u polufinale

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 23.11.2016.
16:15
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović zadovoljan je ishodom žreba za četvrtfinale Kupa Srbije. Strateg "Lala" očekuje plasman u narednu rundu takmičenja.

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

Superligaš iz Novog Sada dobio je za rivala čačanski Borac što se može smatrati premijom kada se ima u vidu da su u opticaju još bile ekipe Partizana, Crvene zvezde i Čukaričkog.

"Zadovoljan sam kako smo prošli na žrebu i očekujem da izborimo plasman u polufinale. Naravno, za to ćemo morati da se potrudimo, jer Borac je dobar tim" rekao je Lalatović.

Šef stručnog štaba novosadske Vojvodine stigao je u Novi Sad nakon sjajnih rezultata koje je ostvario upravo sa ekipom Borca. Čačani su trenutno daleko od rezultata koje su beležili sa Lalatovićem na čelu.

"Poznajem neke njihove igrače i ta ekipa apsolutno ne zaslužuje da bude na mestu na kojem se sada nalazi. Vrlo bitna stvar je i to što ćemo igrati kod kuće. Jasno je da smo favoriti i očekujem da to i potvrdimo na terenu" poručio je trener Vojvodine.

Četvrtfinalni susret nacionalnog kupa između novosadske Vojvodine i čačanskog Borca na programu je 5. aprila naredne godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke