Lalatović: "Zaboravljamo pripreme..."

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 14.02.2015.
21:24
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović kazao je da dobri rezultati i kvalitetna igra na pripremama odlaze u zaborav jer slede takmičarski mečevi koji su jedino merilo onoga što je rađeno u prethodnih mesec dana.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije završio je pripreme za prolećni deo sezone pobedom nad ekipom beloruskom ekipom BATE Borisov rezultatom 2:1 (1:1) a trener Nenad Lalatović izrazio je zadovoljstvo onim što je imap prilike da vidi u subotu popodne.

"Moji igrači su odigrali jako dobru utakmicu, imali su pristup kako smo se i dogovorili u svlačionici. Meni je od rezultata bitnije kako igrači trče, kako se kreću i kako ispunjavaju zahteve koje postavim pred njih. Veoma sam zadovoljan kako su danas odigrali, čestitam im na pobedi" rekao je Nenad Lalatović.

Crvena zvezda je od početka priprema u Antaliji odigrala šest utakmica, ostvarila četiri pobede i dva remija što svakako može da raduje stručni štab, posebno ako se ima u vidu da su pobeđeni ruski Rubin i beloruski BATE.

"Mi u stručnom štabu se malo šalimo, govorimo kako smo pobedili Rubin i BATE, učesnike Lige Šampiona, dok smo sa Metalistom remizirali, pa smo, eto, 'prošli' tu mini grupu" našalio se Zvezdin trener a potom dodao,

"Šalu na stranu, za nas je najbitnije to prvo kolo, ovo se sve zaboravlja. Jako sam zadovoljan kako su moji igrači odradili pripreme, idemo zadovoljni za Beograd, i nadamo se da ćemo ovako igrati i na proleće" zaključio je Lalatović.

Branilac titule u ponedeljak kreće za srpsku prestonicu a još uvek nije odlučeno da li će gostovanje Radničkom u Nišu biti pomereno za 23. februar zbog održavanja "Kupa Radivoja Koraća" u gradu na Nišavi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan
Saturday, 14.02.2015
22:44

Kako skroman covek.Rubin i Bate Borisov ucesnike LS? Treba neko da ga informise i da mu kaze da Rubin nije igrao LS, da je Bate zalutao tamo.Pa najgori tim su bili ubedljivo u grupnoj fazi.Odbrana im je bila smesna, a sada je jos smesnija.Pa pogledajte na onom snimku kako su namestili gol Parkeru, a pre toga Gavricu samo sto lik prebacio gol.A Rubin nije ucesnik LS, nalazi se na 7-8 mestu u ruskom prvenstvui igrao je protiv vas sa rezervnom postavom.Sto to ne pomene veliki trener Lalatovic?Jedva cekam prvenstvo da pocne da se uverite koliko nisu bitne pobede na pripremama i koliko je drugacije kada se igra za bodove.Samo vi pravite spektakl od pobeda na pripremama, kao da ste prosli grupu LS.A nije ni cudo posto i nemate mnogo prilika da igrate utakmice van granica Srbije, sem pripremnih i prijateljskih.

avatar
sashki
Sunday, 15.02.2015
02:01

Ajde? Cak gori i od partizama a? Partizan srecom nikad nije zalutao u ligi sampiona kad ste poslednji pit skupili vise od 1 poena? Pa i drugi timovi su igrali sa drugom postavom pa su bam uvalili po 4 komada ;)

avatar
Realan
Sunday, 15.02.2015
13:16

Koji timovi su igrali sa drugom postavom protiv nas LS ili LE.Ajde kazi.Daj neki dokaz:DTako ste za Totenhem pricali da igra sa drugom postavom protiv nas ,a oni eto i dan danas u PL igraju sa tom istom drugom postavom.Razbiju jedan Celsi i Arsenal :) Mi smo igrali takmicarske utakmice ,a vi pripremne a to je velika razlika.

avatar
marcelo karlj
Sunday, 15.02.2015
09:13

pa vidim da puno pratis zvezdu i njene protivnike , ni mi nismo igrali sa prvom postavom i stacemo sad ... a kao da je levski igrao sa prvom postavom i ostali klubovi sto su igrali protiv vas ... i austria za 30 min 3 gola sa 5 igraca iz prve postave