Lalatović: "Za derbi biram ratnike!"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 07.10.2014.
20:36
Izvor: Sportske.net

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović ne opterećuje se činjenicom da posle osam odigranih utakmica njegov tim ima četiri boda manje od planiranih 24. Nekadašnji kapiten najavio je da bi predstojeći "večiti derbi" mogao da donese neke pozitivne promene.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak su se vratili laganim treninzima nakon dvodnevnog odmora koji im je trener Nenad Lalatović dao posle remija sa Voždovcem u okviru osmog kola JSL.

Šampion Srbije posle osam odigranih utakmica ima 20 osvojenih bodova a strateg crveno-belih ističe da za sada nema zbog čega da brine.

"Glava mi je još na ramenima. Ne treba da budem zabrinut pošto znam da jedan meč može da okrene situaciju u našu korist" rekao je Lalatović za "Novosti".

Crvena zvezda trenutno zauzima treću poziciju na tabeli sa bodom manje od Vojvodine i Partizana, ali "večiti rival" ima i jedan meč manje. Ako se tome doda da će se u devetom kolu "večiti" sastati u Humskoj jasno je da Zvezdu čeka težak posao i ozbiljna priprema za taj meč.

"Bodovna prednost Partizana ne treba da bude opterećenje ekipi. Spremamo se temeljno, kako bi na velikom ispitu u komšiliku odigrali dobru partiju sa uspešnim raspletom. Gledam u svoje dvorište, a pokušaću da izaberem prave ratnike" istakao je Lalatović.

Nenad Lalatović u narednih sedam dana neće moći da računa na desetoricu reprezentativaca što znači da će priprema "večitog derbija" biti nešto komplikovanija.

"U Zvezdi su rezultati uvek imperativ i bez obzira na sve objektivne probleme kod igrača nadam se da mogu da preguram narednu seriju ispita" optimista je trener Crvene zvezde.

147. "večiti derbi" na programu je 18. oktobra u Humskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke