Lalatović: "Vratili smo se na pobednički kolosek"

Autor: Beta Beta
četvrtak 09.04.2015.
20:18
Izvor: Beta

Nakon trijumfa nad čačanskim Borcem trener Crvene zvezde izrazio je zadovoljstvo igrom i rezultatom pohvalivši pritom mladog Luku Jovića.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da je zadovoljan današnjom pobedom nad Borcem, ali da njegovi fudbaleri moraju mnogo bolje u nastavku prvenstva.

"Utakmica je bila teška, bio je veliki pritisak zbog kiksa u prošlom kolu, ali smo uspeli da se vratimo na kolosek posle tog poraza i pobedimo Borac. Bar na četiri dana smo smanjili zaostatak na dva boda", rekao je Lalatović novinarima posle utakmice u Beogradu.

Zvezda je sa 3:1 savladala goste iz Čačka u 22. kolu Superlige. Crveno-beli su tako prišli na dva bodu lideru Partizanu, koji će u ponedeljak na Karaburmi sastati sa OFK Beogradom.

"Najbitnije je da smo dali tri gola, imali dve dobre šanse još. Mora još bolje, brže i agresivnije u sredini terena, ali kad se pobedi... Znam šta nam nedostaje, ali bitno je da smo pobedili", kazao je Lalatović.

On je kazao da se njegovoj ekipi vratilo za promašaje iz utakmice sa Novim Pazarom u prošlom kolu, za koju je ocenio da je njegova ekipa imala bolje šanse nego protiv Borca.

"Danas smo iskoristili tri od pet šansi. Kada se da gol iz prve šanse, mnogo je lakše igrati. Posle drugog gola sve je bilo lakše, imali smo nakon toga još šansi i sve u svemu, bila je lepa utakmica", kazao je Lalatović.

Trener Zvezde je pohvalio dvostrukog strelca Luku Jovića.

"Jović je mlad momak koji je omladinac. Dao sam mu šansu i on je iskoristio. Maestralno je reagovao i iskoristio prilike. Čestitam mu na igri i golovima. Protiv Pazara nije koristio šanse, ali mu nisam zamerio", rekao je Lalatović.

Lalatović je rekao da je odmorio štopera Darka Lazića posle grešaka iz prošle utakmice "koje su mu teško pale".

Trener Borca Bogić Bogićević rekao je da je Zvezda zasluženo pobedila u dobroj utakmici.

"Znali smo da će biti teško ako primimo gol, nije lako kada se protiv Zvezde juri rezultat, a posle drugog gola sve je praktično bilo završeno", rekao je Bogićević.

Borac je i dalje na 14. mestu, koje ne garantuje opstanak u ligi.

"Naša liga je takva kakva jeste, prilično ujednačena. Borac igra solidno i to treba da nam se vrati. Nekad se ne vraća onako kako zaslužujete, ali vratiće nam se. Mislim da smo sposobni i kvalitetni da izborimo opstanak", kazao je Bogićević.

Zvezda će u narednom prvenstvenom kolu gostovati Voždovcu, dok će Borac dočekati Jagodinu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke