Lalatović: ''Vojvodina uvek igra na gol više''

Autor: Milovan Longinov
sreda 29.06.2016.
21:01
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Vojvodine u četvrtak počinju novu sezonu utakmicom prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope na gostovanju ekipi Bokelja.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Novosađani su u sredu u prepodnevnim časovima stigli u Bečiće gde će biti smešteni, a istog dana u terminu odigravanja utakmice od 17.30 odradili su i jedini trening.

Sa ekspedicijom novosadske ekipe nalazi se i novinar portala Sportske.net, a utisak je da su Novosađani spremni za premijeru u novoj sezoni, iako ih prvi meč dočekuje u ne baš prijatnim, primorskim uslovima.

Uoči treninga, na stadionu u Petrovcu, trener Vojvodine Nenad Lalatović obratio se prisutnim novinarima i naglasio da će njegov tim igrati na gol više i da su spremni za premijerni meč u novoj sezoni.

''Trenirali smo 25 dana i verujem da smo spremni za ovaj meč. Imali smo tri kontrolne utakmice, nismo ni mogli da imamo više, s obzirom na to da je start kvalifikacija već 30. juna. Zadovoljan sam, iako, naravno, nismo na onom nivou na kom treba da budemo, ali u ovom trenutku je i rano za više. Bokelj je čvrsta, domaćinska ekipa i neće nam biti nimalo lako. Prošlu sezonu su završili u visokom stilu, vezali su šest pobeda i zabeležili istorijski plasman u Ligu Evrope'
', rekao je Lalatović.

Posebno je zanimljiv termin odigravanja utakmice, od 17.30, kada je na primorju veoma sparno i toplo, a iako UEFA pokriva troškove odigravanja mečeva u večernjim satima, domaćini su insistirali da se utakmica igra u popodnevnom terminu.

''Oni su navikli da treniraju na ovoj temperaturi, u toplim klimatskim uslovima i veruju da to može da bude njihova prednost. Međutim, i mi smo se pripremali na sličan način, pokušali smo da se aklimatizujemo, tako da kako je njima, tako je i nama. Vremenski uslovi neće biti nikakav izgovor. Vojvodina će, kao i uvek igrati na gol više, što znači da ćemo igrati ofanzivno i daćemo sve od sebe da dođemo do pozitivnog rezultata. Očekujemo vruću, domaćinsku atmosferu, Bokelj nije lak protivnik, poznajem nekoliko igrača i imamo maksimalan respekt prema našem rivalu'', naglasio je Lalatović.

Prisutne novinare zanimalo je i stanje u igračkom kadru, a Lalatović je potvrdio da će van stroja biti samo Novica Maksimović i Saša Ćurko.

''Maksimović je na jednom treningu mekše ušao u duel, dobio udarac i on se nije oporavio za ovaj meč. Takođe, van stroja je i Ćurko, koji ima problema sa kolenom. Ipak, siguran sam da ćemo i bez njih pronaći pravi način da se suprotstavimo našim protivnicima'', zaključio je Lalatović uz napomenu da se Paločević oporavio od reakcije na alergiju i da će konkurisati za sastav.

Prvi meč, prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Bokelja i Vojvodine na programu je u četvrtak od 17.30.Igra se na Stadionu pod malim brdom u Petrovcu, a njegov izgled možete pogledati OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Isnogood
Wednesday, 29.06.2016
22:13

Kako me slatko nasmeja covek. Od njegovog dolaska igraju na gol manje. Cvrsta odbrana i po koji napad. Ne kazem da je to lose, cak i zagovaram taj stil u Evropi, jer im i jeste pomoglo dosta puta i inace volim igru na kontre, ali nemoj da lazes covece :D

avatar
El Diablo
Wednesday, 29.06.2016
21:41

Jel neko prenosi Vosin mec?

avatar
Isnogood
Thursday, 30.06.2016
16:43

Ako hoces da gledas preko stream-a: http://www.batmanstream.com/free-live-video-streaming-bokelj-vojvodina-football-384348.html