Lalatović: "Visok presing doveo do pobede"

Autor: Beta Beta
nedelja 02.11.2014.
16:55
Izvor: Beta

Trener fudbalera Crvene Zvezde Lalatović rekao je da je prvih 35 minuta iz današnjeg meča sa Radom model kako njegova ekipa treba da igra.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene Zvezde Lalatović rekao je da je prvih 35 minuta iz današnjeg meča sa Radom model kako njegova ekipa treba da igra.

"Ušli smo u utakmicu fenomenalno, 35 minuta smo igrali visok presing, ono što sam tražio od svojih igrača od kad sam došao ovde. Ovo je model kako treba da igra Crvena zvezda, tih prvih 35 minuta. Kada dajemo golove na vreme nema problema za nas", rekao je Lalatović novinarima.

Crvena zvezda je pobedila danas na Vračaru ekipu Rada sa 2:1 u 11. kolu Super lige Srbije. Crveno-beli su trenutno prvi na tabeli sa 26 bodova.

"Danas je na mojim igračima bio ogroman pritisak. Lepo je biti bar šest sati prvi, do devet sati večeras jer danas igraju Vojvodina i Partizan, u najgoru ruku bićemo drugi gde će nam prvi bežati dva boda. Mislim da smo danas zasluženo pobedili i da će moji igrači uživati da budu prvi bar tih šest sati", kazao je Lalatović.

Na pitanje novinara zašto Luka Jović nije bio u konkurenciji za tim, Lalatović je odgovorio: "Neka se malo odmori".

Trener Rada Milan Milanović je i pored poraza bio zadovoljan igrom svoje ekipe.

"Imali smo veliku želji i zadovoljan sam igrom. Počeli smo hrabro, ozanzivno i to nas je koštalo dva brzo primljena gola... Doživeli smo i to da Zvezda i Partizan čuvaju rezultat protiv Rada, ova ekipa definiostivno ima perspektivu", rekao je Milanović.

Rad je ranije ove nedelje igrao već sa Zvezdom, kada je sa 1:0 pobedio u osmini finala Kupa Srbije, a Milanović je istakao da je njegova ekipa time ispunila cilj.

"U Kupu smo ispunili cilj, prošli smo dalje, a u prvenstvu ima vremena da se ispravi. Poželeo bih igračima da ovako igraju svaku utakmicu, a ja sam ubedjen da oni to mogu i na taj način ćemo imati rezultate", dodao je Milanović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke