Lalatović: ''Videćete, pogodili smo sa pojačanjima!''

Autor: Beta Beta
sreda 28.01.2015.
13:24
Izvor: Beta

Dosta razloga za zadovoljstvo ima ovih dana trener Crvene zvezde Nenad Lalatović - kako igrama i ponašanjem svojih igrača na pripremama u Sloveniji, tako i pojačanjima koja su ove zime stigla u Zvezdu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je danas da je zadovoljan trudom i radom svojih fudbalera na pripremama u Sloveniji.

"Mogu biti jako zadovoljan onime što smo uradili u Sloveniji, a tu pre svega mislim na to kako su moji igrači trenirali i kako su odigrali ove tri utakmice. Koliko smo dobro radili, videćemo kada počne prvenstvo. Za sada, mogu biti zadovoljan kako trče i kako se ponašaju na terenu", rekao je Lalatović za sajt kluba.

Crveno-beli danas u Sloveniji završavaju prvi deo priprema za nastavak sezone u Super ligi Srbije, dok će drugi deo priprema odraditi u Turskoj. Za Antaliju putuju 1. februara.

"I u Turskoj će biti naporno, ali tamo ćemo više raditi na taktičkom planu. Za 14 dana imaćemo šest utakmica, i planiram da većina igrača odigra jednu utakmicu po 45 minuta, i tri po 90", naveo je Lalatović.

Crvenu zvezdu su do sada u zimskom prelaznom roku pojačali Aleksandar Luković, Dušan Anđelković, Saša Stojanović, Miloš Cvetković, Džošua Parker i Gbolahan Salami.

Lalatović je istakao da je zadovoljan pojačanjima.

"Pojačanja su se dobro pokazala. čini se da smo pogodili sa pojačanjima i nadam se da će se, kada počne prvenstvo, ispostaviti kao prava za Crvenu zvezdu", rekao je Lalatović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
don.mile1986
Wednesday, 28.01.2015
14:51

pogodili ste i sa dugovanjima ... drzava dembelija ... ali i pogodili ste i kod FIFE i UEFE , ligu ste srozali na najjadniju u istoriji ...