Lalatović: "Večite čeka dosta mina"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 19.02.2015.
11:30
Izvor: Sportske.net

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović veruje da će njegova ekipa biti dosta kvalitetnija nego jesenas ali je isto tako uveren u to da "večite" tokom prolećnog dela sezone "čeka dosta mina".

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Superligaši broje sitno do prvih mečeva u 2015. godini a aktuelni šampion imaće dva dana više za pripremu utakmice u Nišu zbog pomeranja meča uslovljenog odigravanjem završnog turnira "Kupa Radivoja Koraća" u gradu na Nišavi.

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović ocenio je da će njegov tim biti jači u odnosu na prvi deo sezone a kao jedan od hendikepa naveo je povredu Aleksandra Lukovića.

"Za razliku od prvog dela priprema većina igrača je prošla kompletne pripreme, a to je mnogo važno. Smatram da su odlično odradili kompletan program priprema i da nam ostvareni rezultati ulivaju poverenje, odnosno da smo jači nego jesenas" kazao je Lalatović.

Crvena zvezda je prvi deo sezone završila na drugoj poziciji na tabeli sa šest bodova zaostatka u odnosu na "večitog rivala".

Komentarišući ono što sledi strateg crveno-belih je izrazio mišljenje da će borba za titulu biti jako interesantna jer Partizan i Crvenu zvezdu na putu do trona "čeka dosta mina".

"Voleo bih da moja ekipa i neki 'moj igrač' budu zvezde proleća mada će i ostali imati svoje adute. Kvaliteti ekipa su veoma približni, a Partizan i Zvezdu svakako čeka dosta mina. Mi smo se u to, uostalom, uverili jesenas" konstatovao je Lalatović.

Aktuelni šampion Srbije prve dve utakmice u prolećnom delu sezone igra u gostima protiv niškog Radničkog i Jagodine a prvi meč je zakazan za ponedeljak, 23. februar, sa početkom od 16 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke