Lalatović: ''Uslovi su bili nehumani, bićemo bolji u revanšu''

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 30.06.2016.
21:58
Izvor: Sportske.net

Trener Vojvodine Nenad Lalatović optimista je za plasman u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, iako su Novosađani odigrali samo 1:1 sa kotorskim Bokeljom.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Po izuzetno teškom vremenu, Vojvodina je u nehumanim uslovima propustila nekoliko prilika, pa će morati da pobedi u revanšu ukoliko želi u narednu rundu.

''Čestitam i jednoj i drugoj ekipi na prikazanoj igri, ne toliko zbog kvaliteta, već zbog nehumanih uslova i previskoj temperaturi na kojoj se igralo. Što se samog meča tiče, primili smo preprerano gol, posle lepe i uigrane akcije i nakon greške našeg krilnog igrača koji nije ispratio svog igrača. Srećom, izjednačili smo već u sledećem napadu. U drugom poluvremenu smo imali zicer koji je promašio Trujić i ko zna šta bi bilo da je smo tu poveli. Ipak, ni Bokelj nije bio bezopasan, naročito posle prekida u kojima ćemo morati još da se uigramo'
', rekao je Lalatović.

Vojvodina je imala više šansi za pobedu, a Lalatović veruje da će njegov tim imati više sreće pred golom u drugom meču u Novom Sadu.

''Nije bilo lepote, vodila se velika borba na sredini terena. Sve u svemu, ovo je korektan rezultat za nas, još uvek nismo u top formi i nadam se da će nam biti mnogo lakše na našem terenu, jer će pre svega biti mnogo lakše za igru. Sedam dana je dovoljno da podignemo formu u nivo igre i sigurno da ćemo na našem većem i širem terenu moći da kreiramo našu igru kako želimo'', zaključio je Lalatović.

Revanš meč u Novom Sadu na programu je narednog četvrtka.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 01.07.2016
09:18

neće morati da pobedi ali će pšobediti. trebalo bi da znate o čemu pišete već kjada pišete i na 0:0 u NS VOŠ PROLAZI

avatar
RadovanRD
Friday, 01.07.2016
11:52

Svaka cast na komentaru, ovakve greske su ceste i nedopustive