Lalatović uskoro ostaje bez najboljeg?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 08.12.2016.
11:34
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Sjajnim partijama u dresu novosadske Vojvodine Aleksandar Paločević je skrenuo pažnju na sebe, zbog čega na "Karađorđu" ne odbacuju mogućnost da bude prodat već u nastupajućem prelaznom roku.

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

Fudbalski klub Vojvodina napravio je sjajnu priču angažovanjem Nenada Lalatovića, a mladi stručnjak je za kratko vreme na "Karađorđu" okupio grupu igrača koja je pokazala da može da se umeša u borbu za titulu.

Mora se reći da u timu Vojvodine ima mnogo kvalitetnih igrača, ali srce ekipe svakako predstavlja momak koji je na 19 odigranih utakmica upisao 8 golova i 6 asistencija.

Sjajnim igrača u dresu Vojvodine Aleksandar Paločević je skrenuo pažnju na sebe, pa ni transfer-koordinator u novosadskom klubu ne krije da bi na zimu moglo da dođe do transfera.

"Ne isključujem mogućnost da tako bude, ali ćinjenica je da klub do sada nije dobio nijednu ponudu, ni za Paločevića, ali ni za bilo koga drugoga. Ipak, budući da se u poslednje vreme pomenuti igrač isticao odličnim partijama, a da je o njemu bilo nekih raspitivanja, verujem da bi on u zimskoj pauzi mogao da se nađe na listi želja nekog inostranog kluba" poručuje Mićo Vranješ za "Žurnal".

Bivši fudbaler Voždovca i OFK Beograda u Novi Sad je stigao pre godinu i po dana, a svoje najbolje partije u karijeri počeo je da pruža u jesenjem delu tekuće sezone.

Jasno je da Nenad Lalatović nikako ne bi voleo da ostane bez svog najboljeg pojedinca u ekipi, ali isto tako znamo da Vojvodina mora da prodaje kako bi klub mogao da obezbedi finansije za nesmetano funcionisanje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zvezdas Sampion
Thursday, 08.12.2016
17:06

e sad mogice palocevic i meleg u zvezdu a viera u vojvodinu terza i nas lalata mogu da srede kao i uvek

avatar
Friday, 09.12.2016
09:41
avatar
bagra
Thursday, 08.12.2016
14:54

E ako je on najbolji onda...

avatar
Petar Gazivoda
Thursday, 08.12.2016
13:24

Ubedljivo najbolji po svim parametrima i prikazanoj igri u zadnje dve godine je zadnji vezni Novica Maksimovic !

avatar
A-six NS
Thursday, 08.12.2016
16:01

Pa Paločević nije zadnji vezni...

avatar
Petar Gazivoda
Thursday, 08.12.2016
19:11

Pricamo o ucinku ko je koliko pokazao i koliko doprineo igri i rezultatima kluba a ne ko igra na kojoj poziciji . Zato me neviraju ovi menadzerski trikovi i ovakvi naslovi ... Palocevic je jos mlad igrac pred kim je sigurno lepa buducnost ali da je trenutno najbolji - NIJE !

avatar
Thursday, 08.12.2016
12:55