Lalatović: "U Srbiji bi i Murinjo propao"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 21.02.2015.
10:39
Izvor: Sportske.net

Šef stručnog štaba aktuelnog šampiona Srbije Nenad Lalatović oštro je reagovao na komentare predsednika Trenerske organizacije Miloljuba Ostojića istakavši da nije tačno kako Srbija nema dobre fudbalske stručnjake.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Predsednik Trenerske organizacije Srbije Miloljub Ostojić izazvao je lavinu komentara svojom izjavom da u Srbiji nema kvalitetnih fudbalskih stručnjaka. Svoj sud na tu temu dao je i Nenad Lalatović koji se nije složio sa Ostojićem.

"Smatram da Srbija ima najbolje trenere. Moram da priznam da me čudi Ostojićeva izjava. Pa, on bi prvi morao da štiti i ceni srpske trenere" objašnjava u izjavi "Sportu" Nenad Lalatović.

Trener Crvene zvezde veruje da u prvi plan treba staviti očajne uslove u kojima fudbalski treneri rade u Srbiji, jer smatra da bi u tako lošim okolnostima 'propali' i najbolji stručnjaci na svetu među kojima su Žoze Murinjo, Ser Aleks Ferguson i Fabio Kapelo.

"Nije tajna da u Srbiji radimo u veoma teškim uslovima. Velika je besparica. Voleo bih da u srpski fudbal dođu da rade jedan Murinjo, Kapelo ili Ferguson, pa da vidimo šta bi oni uradili. Uostalom, imamo stručnjake koji rade u inostranstvu i koje svet ceni..." poručio je Lalatović.

Mladi trener Crvene zvezde do sada je u karijeri vodio ekipe Srema iz Sremske Mitrovice, Proletera iz Novog Sada, Voždovca i Napretka iz Kruševca odakle se preselio na klupu aktuelnog šampiona Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke