Lalatović: "U Milanovcu uvek teško"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 25.02.2016.
19:53
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je da njegovu ekipu očekuje težak posao u Gornjem Milanovcu ali da se nada povoljnom rezultatu i prvoj pobedi u prolećnom delu sezone.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Prva utakmica 24. kola Superlige Srbije biće odigrana u petak u Gornjem Milanovcu gde domaći Metalac dočekuje ekipu Vojvodine.

Obe ekipe upisale su po jedan bod na prolećnoj premijeri, s tim što je Metalac odneo bod sa Banovog Brda, dok je Vojvodina ispustila dva u susretu sa Spartakom.

"Očekuje nas jedna jako teška utakmica, samim tim što je jako teško igrati u Milanovcu. Radi se o sjajnom timu, koji ima sjajne pojedince i fenomenalnu polukontru i kontru. Pogledali smo njihovu utakmicu protiv Čukaričkog, gde su bili bliži pobedi. Na Banovom Brdu je jako teško uzeti bodove, a oni su u tome uspeli" kazao je pred sutrašnji meč trener Vojvodine Nenad Lalatović.

Vojvodina je u prvom kolu prolećnog dela sezone remizirala sa Spartakom rezultatom 1:1 iako je više od dvadeset minuta imala dva igrača više na terenu.

"Spremni smo za utakmicu, a siguran sam da će tri boda osvojiti ona ekipa koja bolje bude ušla u utakmicu i izrazi veću želju za pobedom. Idemo tamo da damo svoj maksimum i pokušamo da iskoristimo njihove mane" dodao je Lalatović.

Novosadski superligaš nastupiće u Gornjem Milanovcu bez suspendovanog Novice Maksimovića, a u timu najverovatnije neće biti ni Ognjen Ožegović koji je dobio ponudu iz Kine i čeka na realizaciju transfera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke