Lalatović: "Tražiću od Uprave još četiri pojačanja"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 17.07.2014.
17:35
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović sumirao je utiske sa priprema nakon dve nedelje rada i tri kontrolna meča. Uprkos činjenici da je zadovoljan odnosom igrača, Lalatović ističe da mu nedostaju pojačanja na još nekim pozicijama i da će do počet

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde kompletirali su duelom sa Genkom prvih 15 dana priprema za novu sezonu. Sa petoricom novih igrača i znatno izmenjenim timom u odnosu na prethodnu sezonu Nenad Lalatović za sada pravi dobar posao o čemu svedoče igre i rezultati na kontrolnim utakmicama.

"Ekipa sjajno radi, momci su fenomenalni i ja sam jako ponosan na njih. Prezadovoljan sam, od 1 do 10, mojim momcima dajem 11 - za rad, za odnos prema treningu, jer to je ispravan put. Najbolji pokazatelj je to što smo mi ovako odigrali protiv Genka koji je sad prodao igrača za 10 miliona evra u Napoli" kazao je Lalatović.

Zvezda je u sredu remizirala sa Genkom rezultatom 1:1 što trenera Lalatovića raduje ali strateg crveno-belih dodaje da se na toj utakmici videlo da postoje pozicije u timu koje će morati da budu pojačane do početka sezone.

"Pokazali smo još jednom da ova ekipa ima kvalitet, ali protiv ovako jakih protivnika se vidi nedostatak na nekim pozicijama. Tražio sam i tražiću i dalje od uprave kluba da bar nedelju ili dve pre početka prvenstva dovedu barem još četiri igrača, kako bismo mogli da igramo zapaženu ulogu u domaćem prvenstvu" objasnio je Lalatović.

Do kraja pripremnog perioda Zvezdu očekuju dueli sa Mehelenom, Hanoverom i Vašašom a na generalnoj probi crveno-bele čeka okršaj sa Olimpikom iz Marseja u Francuskoj.

"Da bi mi tu pokazali neki kvalitet i da bih ja bio prezadovoljan, moramo dovesti još četiri igrača, što pre, jer meni je jako bitno da na svakoj poziciji u timu imam po dva igrača i da oni ravnopravno konkurišu za mesto u prvih 11 jer jaka konkurencija donosi i bolji trening" zaključio je Lalatović.

Naredni kontrolni meč fudbalere Crvene zvezde očekuje u subotu a protivnik će im biti belgijski Mehelen na čijoj klupi sedi bivši strateg kluba sa "Marakane" Aleksandar Janković.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke