Lalatović: "Šteta što Grujić nije postigao gol za pobedu"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 05.09.2014.
19:57
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović nije imao zamerne na izdanje svojih igrača u Moskvi a nakon remija sa Spartakom konstatovao je da će Aleksandar Katai biti veliko pojačanje za ekipu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde gostovali su danas Spartaku iz Moskve na otvaranju novog stadiona ruskog kluba i odigrali nerešeno 1:1.

Šampion Srbije nastupio je u kombinovanom sastavu a trener Nenad Lalatović izjavio je posle utakmice da je zadovoljan načinom na koji je debitovao Aleksandar Katai, kao i da ostaje žal što Marko Grujić nije postigao gol nakon sjajnog prodora u finišu meča.

"Katai je dobro debitovao, biće veliko pojačanje, ali još nije spreman. Bosančić je bio solidan, a Grujić odličan, šteta što prodor nije krunisao golom. Ovo je možda najmlađi tim Zvezde koji je igrao" rekao je Lalatović a prenosi "Blic".

Beogradski crveno-beli primili su danas gol kakav se ne viđa svakoga dana ali su do kraja utakmice anulirali prednost Spartaka i na kraju zadovoljni napustili velelepni fudbalski objekat u Moskvi.

Narednu takmičarsku utakmicu u šampionatu Srbije Crvena zvezda igra 13. septembra kada odlazi u goste kruševačkom Napretku.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke