Lalatović šalje četvoricu na 'pečalbu'

Autor: Miloš Marković
petak 29.08.2014.
10:44
Izvor: Sportske.net

Izuzetno je aktivna bila Crvena zvezda u prelaznom roku, dolasci mnogobrojnih fudbalera usloviće i određenu regulaciju broja igrača na koje će u sezoni računati Nenad Lalatović.

Beta/FKCrvenaZvezda
Beta/FKCrvenaZvezda

Povezane vesti

Dolazak Miloša Ninkovića, kao i najavljene aktivnosti u finišu prelaznog roka u vidu Lukovića i Kataija, i definitivno će usloviti smanjivanje takmičarskog pogona.

Kako je i najavljeno, pojedini igrači biće prosleđeni na pozajmice, a za sada je poznato i četiri imena, koja će uskoro napustiti Marakanu.

Milan Jokić, piše Sport, ide na pečalbu u BSK iz Borče, dok se Nikola Karaklajić nalazi između Sinđelića i Voždovca.

Takođe, Marko Grujić najverovatnije ide u Kolubaru, gde će za ovu ekipu iz lazarevca igrati vikendom a trenirati na Marakani, obzirom da kreće školska godina.

Kada je u pitanju Senegalac Mamadu Mbođ, Senegalac je pokazao svoje jasne kvalitete, impresionirao Lalatovića i zaradio ugovor na Marakani, ali će i sam morati da bude prosleđen na kaljenje, kako bi se što bolje navikao na srpski fudbal i bio pripremljen na naredni period igranja u JSL.

Iako se govorilo da će Senegalac otići u kruševački Napredak, sve je izvesnije da će ostati u Beogradu, i to u ekipi OFK, gde bi trebalo da nastupa u narednih šest meseci. On inače ima manju povredu kolena, ali očekuje se da će uspešno biti prosleđen na pozajmicu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke