Lalatović sačinio "foto-robot" napadača!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 04.12.2014.
19:49
Izvor: Sportske.net

Hroničan nedostatak golova u jesenjem delu sezone na "Marakani" će tokom zime rešiti dovođenjem napadača a Nenad Lalatović već je predao Zvezdanu Terziću 'skicu' igrača kakvog želi u timu.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Ukoliko se za vikend dogodi čudo pa Partizan izgubi od Borca iz Čačka a Zvezda osvoji sva tri boda u Lučanima, aktuelni šampion Srbije otići će na pauzu u šampionatu sa samo jednim bodom zaostatka za "večitim rivalom".

Mnogo je izvesnije da će Partizan zadržati prednost od četiri boda a nije nemoguće da ona bude povećana jer Zvezdu čeka veliko iskušenje u Lučanima. Jasno je da se na "Marakani" nadaju prvonavedenom scenariju ali ni takav rasplet u poslednjem kolu jesenjeg dela sezone ne bi doneo blagostanje.

Zimska pauza donosi mnogo posla za operativce Crvene zvezde ali i za stručni štab koji će morati da pronađe adekvatna pojačanja pred nastavak takmičenja u JSL. Pisali smo o tome ko su fudbaleri koji su već viđeni na "Marakani" a najveća neizvesnost vlada kada je potraga za napadačem u pitanju.

Đorđe Rakić, Đorđe Despotović i Luka Jović zajedno su postigli pet pogodaka tokom jesenjeg dela prvenstva što je bio signal da se krene u potragu za iskusnim napadačem koji će na proleće biti u stanju da postigne više od 10 golova.

Nenad Lalatović za sada ima skicu napadača kakvog želi u ekipi. U pitanju je iskusna "devetka" sa inostranog tržišta koja nije "sidraš". Mediji spekulišu da već postoje dve opcije iz Južne Amerike a finansije su stara boljka koja će i ovoga puta praviti problem.

U svakom slučaju, Zvezda će na proleće u timu morati da ima fudbalera kadrog da u kontinuitetu postiže golove a predstojeći period daće nam odogovor na pitanje kako se taj igrač zove i preziva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke