Lalatović: ''Prvo poluvreme je recept za plej-of''

Autor: Milovan Longinov
nedelja 10.04.2016.
19:50
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je da su njegovi igrači u prvom poluvremenu utakmice protiv Voždovca odigrali onako kako Vojvodina mora da igra uvek.

Beta/SašaĐorđević/Ds
Beta/SašaĐorđević/Ds

Povezane vesti

Voša je danas pobedila ekipu Voždovca sa 2:1 (2:0), u 30. kolu Super lige Srbije.

''U prvom poluvremenu smo igali onako kako Vojvodina i treba da igra, a to je agresivno, sa velikim posedom lopte i stvaranjem šansi. Brzo smo postigli pogodak i do odlaska na odmor smo sve držali u svojim rukama. U drugom delu, Voždovac se oslobodio našeg pritiska i počeo da stvara šanse, a iz jedne takve situacije su i postigli gol, čemu je doprinela i nonšalantnost u našoj zadnjoj liniji. Time su ponovo uneli neizvesnost u utakmicu, koja je trajala do samog kraja, ali moram da kažem da mi, uprkos primljenom golu, nismo pali, već smo imali lepe šanse preko Rosića, Trujića i Babića, koji je pogodio prečku. Tada smo mogli da meč uvedemo u mirniju završnicu, ali nismo uspeli u tome. Voždovcu čestitam na korektnoj igri, a mom kolegi i prijatelju Bratislavu Živkoviću želim mnogo sreće u nastavku takmičenja. Mojim igračima čestitam na prvoj pobedi na našem stadionu u prolećnom delu sezone'', rekao je Lalatović, a prenosi sajt kluba.

Drugi gol za crveno-bele na današnjoj utakmici postigao je vezista Danilo Sekulić, koji je, pored tog gola, propustio još jednu stopostotnu šansu za svoj tim.

''Sekula nije imao drugačiju ulogu na terenu nego ranije, jedino što je danas više trčao i bilo ga je i levo i desno. Na tom prekidu, gde on treba da ide na drugu stativu, radili smo cele ove nedelje. Što se tiče te neiskorišćene šanse, on mi je posle utakmice rekao: “U glavi sam dao gol još pre nego što sam šutnuo.” Zato je i promašio'', rekao je Lalatović.

Već sledećeg vikenda, u Super ligi Srbije počeće plej of, a Vojvodina će prvu utakmicu odigrati kao domaćin protiv ekipe Radničkog iz Niša.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke