Lalatović: "Prvenstvo je najbitnije"

Autor: Miloš Marković
četvrtak 12.02.2015.
12:16
Izvor: Sportske.net

Zadovoljan je trener Crvene zvezde radom na pripremama, ali ističe da će biti najvažnije dobre igre prikazati kada se nastavi sezona.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Crvena zvezda je odigrala dobar meč protiv Mordovije, trener Lalatović je zadovoljan time što su fudbaleri rad na treninzima preneli na teren i utakmice.  

"Momci su dobro istrčali protiv jakog protivnika, koji je izašao u svom najjačem sastavu. Ono što je meni veoma bitno jeste da ono što radimo na treningu igrači pokazuju na utakmici."
, rekao je Lalatović.

Šef struke crveno-belog tima ipak fokus stavlja na prvenstvo.

"Igrali smo visoki presing, imali smo posed lopte, dobro smo se kretali bez lopte. Pokazali smo da možemo da igramo i protiv Mordovije i protiv Rubina iz Kazanja. Drago mi je što su se igrači uverili u svoje mogućnosti, ali je nama najbitnije prvenstvo.", rekao je Lalatović.

Odložena utakmica protiv Rostova u utorak nije poremetila planove, Zvezda do kraja priprema igra još dve kontrolne utakmice.

"Uslovi su bili takvi kakvi su bili. Planirano je da jedan tim bude na terenu protiv Rostova, a drugi danas. Ovako, jutros je bio jak trening i dva tima su dobila priliku po 45 minuta. U petak, protiv Sarbrikena, igraće jedna ekipa, a u subotu druga protiv BATE Borisova. Tako će plan priprema biti ispunjen i vraćamo se u Beograd da se spremimo za ono što je najbitnije, a to je prvo kolo u Nišu."
, zaključio je Lalatović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 12.02.2015
13:41

Vama su najbitniji Tole i sudije, ako oni kao po obicaju odrade posao vi ste vec 80% dosli do pehara. Namerno kazem pehara jer titula ne moze da se ukrade, moze samo pehar a proslo leto vam je najbolji dokaz ovoga sto zborim. E sad, i uz pomoc Toleta i sudija nije vam zagarantovan pehar. On se vama gura vec posle prve osvojene titule Partizana u ovom sedmogodisnjem nizu pa ste od 6 poklona uspeli samo jedan da uzmete.

avatar
Cipiripi-Semenke
Thursday, 12.02.2015
14:02

Vama ili nama?

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Thursday, 12.02.2015
16:26

Vama se gura, mi osvajamo:-) Daj bre, ako smo i imali neke revijalne, i vi ste imali mnogo komicnih utakmica, sudije su uvek. ali uvek bile uz vas o cemu govore brojni klipovi koji se mogu naci na internetu i to da sluzi kao podsetnik za sva vremena, a u poslednje tri sezone smo svedoci takve lakrdije u nasem prvenstvu da stvarno ne mogu da kazem koja je sezona od te tri najgora, bas je mrtva trka Hahaha

avatar
Thursday, 12.02.2015
15:52

Zna se ciji je Tole, gde je bio pre Partizana, zasto je dosao u Partizan, koliko se zadrzao i koji je bio cilj svega toga. Decenijama su glavni ljudi saveza bili zvezdasi i jedini nacin da opet zvezdas bude glavni je da ide preko Partizana kako bi se pricalo da je konacno neko iz Partizana u FSS, a to veze s vezom nema i to zna svako ko zna i Toletovu proslost. Inace su Tole i Terzic kucni prijatelji.